keskiviikko 16. toukokuuta 2012Time gets long when one is waiting for something. So true. Here i am, still with my big belly waiting and waiting. Any day now. Something could happen.
Beautiful colors in the nature at the moment. Everything blossoming and growing fast. I saw the first swallows! They only come here in the North for the summer. I´m happy about my friends and thoughts they send to me.

Today i will do yoga, a long walk by the sea, and then i make sauna. That´s the plan.
*
Odottavan aika on pitkä. Voi kyllä.
Mutta onneksi on kaikkea kaunista ihmeteltävää, kevään heleän vihreää joka puskee vauhdilla joka puolelta. Käenrieskaa ja valkoisia tulppaaneja, ensimmäiset pääskyset satamalaiturilla. Ystävien lämpimät ajatukset.
Ja hyvää kannattaa odottaa, eikö?

Tänään joogaan, teen pitkän kävelyn ja saunon.

19 kommenttia:

 1. Hassua: ajattelin juuri sinua ja sanoin koiralle: odottavan aika on pitkä. ( Koira istuu vieressä ja kerjää, aina. ) Ja sitten avasin koneen ja löysin kirjoituksesi. Telepatiaa.

  Meillä on kans tänään sauna ja lapsen kevätjuhlat. Käskivät ottaa grillimakkaraa mukaan(?). Siitä taitaa olla tooosi pitkä aika, kun olen viimeksi ollut päiväkodin kevätjuhlissa.
  Ei meillä vaan 80- luvulla makkaraa kevätjuhlissa ollut.

  VastaaPoista
 2. telepatiaa! Mutta hyvää kannattaa odottaa, koiran tapauksessa palkintona saattaa olla ehkäpä kevätjuhlista ylijäävät makkarat..?
  Mä en ole ollut koskaan tarhassa, enkä muista koska olisin maistanut grillimakkaraa ensimmäisen kerran.. Mitäs jos ei syö lihaa? Sitten mukaan ne pakolliset maissintähkät. Ei vaines, grillattu maissintähkä on oikeasti hyvää. Paitsi että juuri viimeksi grillatessa kaverin sisäpihalla kärvistin ne vahingossa pikimustiksi. En ikinä malta grillatessa odottaa että hiillos hiipuu sopivaksi. No niin, tässä sitä taas ollaan, odottamisessa ja malttamisessa..

  VastaaPoista
 3. Hello,
  sounds like a good plan. Enjoy.
  All the best for you and your 'belly'!

  Ariane.

  VastaaPoista
 4. Saunominen voi kyllä edistää tuota odotusta :) Minä muistan, että ne 12 päivää, jotka menivät yli virallisen odotusajan olivat yhtä piinaa. Olet ollut ajatuksissani joka päivä. Mietin jo tuossa, että ehkä nyt on h-hetki, kun sinusta ei ole muutamaan päivään kuulunut mitään. Jännittää täällä ihan hirmuisesti, sillä tavalla iloisesti. ISO halaus sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sitä yrittää olla liikaa ajattelematta, mutta kuitenkin koko ajan vaan miettii yhtä ja samaa;)
   halaus takaisin!

   Poista
 5. Oi, hyvä väriyhdistelmä alakuvassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. minäkin tykkäsin jotenkin noista väreistä. nyt on ollut ihanan värisiä neilikoita, ostin muutaman limetin vihreän, keltaisen ja tuommoisen vaaleanpunaisen. ihania yhdessä.

   Poista
 6. joo-o, täällä kaukana odottavallekin on pitkä odotus! voi kun muistaisin jotain joogaoppeja... mutta ei kai sitä tyyppiä vaan voi hoputtaa. hyvää jaksamista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä oon kyl kovasti joogannut, viimeksi tänä aamuna. ja nyt mä taas siivoan. ja sitten lähden kävelylle. mutta niinhän se on, ei sitä tyyppiä kai vaan voi hoputtaa.
   Kiitos!

   Poista
 7. Take it easy now, soon you will not have time for anything and it will fly.
  Enjoy, don´t think too much...and do exactly that, enjoy.
  Beautiful colours over there!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. i try not to think too much:) soon i go out for a walk, it´s a beautiful day today.

   Poista
 8. Voi, tsemppiä kovasti teille!

  Elämä on hassu, Celian luona just ajatelin miden nopeasti mene aika ja täällä taas muistan kuinka pitkä on odotus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aika menee nopeasti, se on ihan totta! ja sitten toisinaan taas ei.. Kevät ja kesäkin menee aina niin nopeasti. talvi matelee..

   Poista
 9. Minä ajattelen sinua jatkuvasti:) Ja yhdet napitkin tuossa pörrää ja odottaa kiinnittämistä...ajattelin siis sitä pikkuihmistäkin aika paljon. Ensimmäisen saaminen on jotenkin niin jännää myös ympäristön mielestä, siinä kun muuttuu nainenkin äidiksi. Syntyy samalla perhe.
  Vielä kerran onnea säpinöihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihanaa saada ajatuksia, niistä tulee hyvä mieli.
   mä en osaa oikein edes ajatella mitä se on; olla äiti. ei kai sitä osaakaan, ennen kuin ihan sitten vasta.
   Kiitos tsempistä, nyt mä siivoan!

   Poista
 10. oh so exciting, i can't wait myself...!
  hahaha!
  sending you many thoughts and love towards the day.
  and
  i was telling my friend here during her pregnancy that it is FINE to take saunas, cause here they recommend many women not to,
  but we scandinavians know better!!!

  hugs

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. i can guess it´s not every where recommended to make sauna, but here it rather is! it just relaxes and feels very nice, i think. but these things are so cultural;)
   lots of hugs there too!

   Poista
 11. liebe Outi! ich vermute, ihr lebt nun zu dritt?! ich hoffe, alles ist gut gegangen... bin aufgeregt und gespannt auf Neuigkeiten! eine herzliche Umarmung von Jeanette

  VastaaPoista