lauantai 12. toukokuuta 2012

mauAnimals on the windows part II. This cat i met around the corner when i went shopping. There she was, maybe a bit shy because of all of a sudden attention.

Have a good weekend!
*
Eläimiä ikkunoissa osa II. Tämän katin tapasin kulman takana. Siinä hän istui ikkunalla, ehkä hieman hämmentyynenä yllättäen osakseen koituneesta huomiosta.

Hyvää viikonloppua!

8 kommenttia:

 1. Hyvää viikonloppua sinnekin! Ja Salvador Dalin syntymäpäiväkin (11.5) näköjään jo meni.
  Mua harmittaa kun joka lauantai on synkkä sadepäivä, ja kun mä koko viikon odotan just lauantaita. Höh. Nytkin oli suunnitelmissa pyöräillä kukkakauppaan (3km), hakea orvokkeja, istuttaa, mutta ei tuonne piiskasateeseen vaan viitti. Viime la oli just sama. Saisi nyt sade valita päivänsä paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai se oli Dalin syntymäpäivä? täällä edelleen odotellaan vaan..
   Täällä on koko päivän taivas uhkaillut sateella, mutta ei se ole vielä läjähtänyt niskaan. sais kyllä paremmin valita sade päivänsä sielläkin! huomiseksi sentään luvattu aurinkoa..

   Poista
 2. such northern europe spring colors!
  sweet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. these colors are anyway a bit funny, taken with my phone. but it´s true that the colors are very different here than there:)
   have a sweet weekend you!

   Poista
 3. Minua jännittää joka päivä, kun kurkistan tänne. Että oletko täällä vai jossain ihan muualla...katti on suloinen. Minä en oikein uskalla laskea meidän koiraa edes parvekkeelle, kun se varmaan hyppäisi oravan perässä puuhun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no juu, täällä vielä ollaan;)

   Mua aina pelottaa kissojen puolesta kun ne noin notkuu ikkunoilla, mutta toisaalta, ehkä ne kissat tietää ite paremmin missä sopii notkua. ja tuolta ikkunalta ei ollut kuin pari metriä maahan..

   Poista
 4. Hei Outi,
  mahtavia havaintoja, ja niin kauniit värit.

  (luulen muuten nähneeni sinut eräällä toisella sivulla!)

  kaunista toukokuun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei Anniina! juu se on mahdollista että näit minut toisaalla, minut yllätettiin iloisesti avajaisissa:)

   kaunista toukokuun jatkoa sinne myös!

   Poista