tiistai 10. huhtikuuta 2012


There was a message on the seashore. I´m quite sure it was from a mr Swan and left for somebody free and wild hearted miss Swan. They are looking for partners at the moment.

We had a cup of tea in our tiny house. And a little nap on the rocks, where it was warm and sheltered.
*
Joutsen oli jättänyt viestin rannalle. Epäilen että se oli joltakin joutsenherralta; "Tositarkoituksella etsitään villiä ja vapaata joutsen-neitoa, otathan yhteyttä, tunnistat minut valkoisesta soidinpuvusta."

Majassa oli vielä viileää, lämmiteltiin sormia teemukin ympärillä. Kallionkolosta löytyi lämmin tuuleton kolo. Siihen oli hyvä hetkeksi nukahtaa.

14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. these first sunny spring days are so perfect and precious. let`s enjoy!

   Poista
 2. Oi että, tuo on jotenkin ylimaallisen ihanaa tuo paikka. Olen sitä varmaan hehkuttanut jo kyllästymiseen asti. Kauniita kuvia, niissä on just tämä kylmä pohjoistuuli ja lupaus keväästä. Hyrryr, järkyn kylmää, kuljen taas sitkeästi farkkutakissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en minä sen hehkuttamiseen kyllästy, hehkutanhan sitä itsekin kaiken aikaa;)
   mutta kyllä on vielä kylmää, ja etenkin kun mereltä tuulee. mutta niinhän täällä aina.. sitten jossain vaiheessa siitä merituulesta tulee vain niin paljon lempeämpi ja lämpimämpi. sitä odotellessa;)

   Poista
 3. Hello, I love your pictures, must be wonderful to be in that little house with a seaview.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. thank you very much! i must say i really love the sea..

   Poista
 4. Minulla oli lapsena joutsenen sulka, rannalta löytynyt myös. Mihin lie kadonnut sittemmin.

  Oli mukava, kun nostatit sulkamuiston minusta esiin. Viime aikoina olen kaivellut vain traumojani. Tekee hyvää huomata, että oli siinä lapsuudessa jotain hyvääkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulla oli kans sulka, ehkä jopa kaksi, mutta ei joutsenen. olisko ollut ihan variksen sulkia. yritin niistä saada aikaiseksi sulkakynää, mutta oli se hieman hankalaa, yhtenään joutui dippaamaan sitä sulkaa musteeseen. mutta sai ainakin hetken leikkiä elävänsä "vanhaa aikaa".
   Paljon aurinkoa ja iloa sinulle Ilona!!!

   Poista
 5. Suloinen omakuva ja hyvää tekevää sinistä kuvissasi, ja kylläpä onkin kevät siellä! Täällä sataa taas vaihteeksi lunta...
  Tosin nyt juuri sillä ei ole mitään väliä, aion painua peiton alle lukemaan Patti Smithiä, se on älyttömän hyvä kirja, tulee uniin ja ajatuksiin jatkuvasti, vaikuttaa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. auringossa sen kevään kyllä tuntee, mutta vielä en talvitakista luovu.

   Näin muuten Patti Smithin kerran livenä Baselin taidetapahtumassa. hän esitteli uusinta kirjaansa, olisko se ollut sitten juuri tuo mitä luet? ja heitti yhden biisin kitarallakin. ajattelin kaiken aikaa että tuossa on nyt patti smith, tuossa on nyt patti smith.. hän oli nimittäin ihan muutaman metrin päässä..

   Poista
  2. Ooh! Hänen täytyy olla jo yli kuusikymppinen...

   Poista
 6. Happy days! And congratulations on your happy news.
  Big hugs!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. thank you dear Jane!
   big hugs for you too*

   Poista
 7. aay outi, i miss the sea so much! beautiful photos! i only see the sea a couple of times a year, and it usually brings me so much inner calm when i'm staring at it that i feel my life has sense again. looking to your photos kind of gave me a little bit of that feeling, thank you!*

  VastaaPoista