maanantai 2. huhtikuuta 2012

The sea is already free, but on there is still snow on the seaside. And today it snowed even more. What an opening for April, more snow.. Well well, that´s how it is now.

Our tiny house by the sea has hibernated well during the winter. But it still takes a while until i can see something growing from the ground.
*
Meri on jo vapaa, mutta merenrannoilla on vielä lunta. Niin ja nythän sitä saatiin vielä lisääkin, ikään kuin huhtikuun kunniaksi. Jaa jaa, mitäpä tuohon oikein on sanomista..

Pieni majamme meren äärellä on vielä paikoillaan, mutta menee tovi ennen kuin sen pihamaalle pääsee kuopsuttelemaan.

8 kommenttia:

 1. the sea looks promising
  Spring is on it's way
  and your little house looks so fine

  this Saturday my brother is flying
  from Helsinki to the Netherlands
  he will stay for just a few days
  but I am so, so happy he will be here

  happy Tuesday!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. the sea is happy and free from the ice. and today it looks promising also otherwise, blue sky and sunshine.
   i wish you nice days with your brother!

   Poista
 2. Don´t worry, sun will go up soon, here dissappeared today. Grey april, rainy...usual. That house by the sea looks a summer paradise for getting lost from all.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. spring is always a bit unpredictable, changing all the time. but that´s how one also now it´s spring!

   Poista
 3. Minä rakastan tuota teidän majaa, se on jotenkin ihan täydellinen. Miksei Turussa ole tuollaisia majoja, kirkuen parkuen yrittäisin saada sellaisen. Minulle riittäisi ihan pieni pala merimaisemaa. Jokikin vapautui jäistä, se on niin kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihii, virallisten laatustandardien mukaan se on varmasti kaikkea muuta kuin täydellinen, mutta meille se on kuin nenä päähän;) pientä remppaakin tarttis varmaan jossain vaiheessa tehdä. onneksi vain hyvin pientä sellaista, onhan maja itsessäänkin jo niin pieni. ja ihan vaan sopivasti sellaista pientä puuhaa mitä on kiva tehdä ja jossa tuntee itsensä jotenkin tärkeäksi.

   Poista
 4. Tuollainen pieni maja meren rannalla on kyllä ihan unelma. Ihanaa, kun löysitte tuon paikan.
  Täällä oli aamulla -15pakkasta. Ei lumisadetta, mutta kamalan kylmä. Olen rahdannut kasan koivunoksia sisälle, niissä on jo pikku lehdet. Kyllä se kevät vielä tästä etenee. Välillä tosin tuskallisen hitaasti, mutta eiköhän se tästä vielä. Ei enää monta viikkoa vappuun. Kääk:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. on se kyllä kiva. mulla on jo ihan ikävä sinne, että voisi viipyä pidempäänkin. nyt vaan on tosiaan vielä liian kylmä, ei sentään -15 (!!) mutta ihan tarpeeksi kuitenkin. ja pitää odottaa että vedet avataan.

   Ja kyllä se kevät tästä, takatalvihan kuulunee kevään luonteeseen. ja vappuna perinteisesti sataa räntää;)

   Poista