lauantai 18. helmikuuta 2012

One day it was here already; the light. And i thought; it will come, this is the start, the Spring.
But näh.
It´s the time of the year when i really would need a sign from the Spring. Some light and colors, i miss them already, badly.

I have knitted a lot (?), i made a scarf and a hat and now i´m working on a pullover. No idea how a pullover should be done, but i´m knitting little pieces and then connecting them together somehow. I guess it works like that too?

If we just would have some more walls i would love to cover one with minakani´s Mosaic.
*
Yhtenä aamuna oli valo, ja ajattelin, että tästä se varmaan, Kevät. Mutta ei se sitten.
On se aika vuodesta kun kaipaan jo kipeästi värejä, ja sitä valoa. Nahistun naatiksi jos en pian saa lupausta siitä että kyllä se kevät vielä tulee, sittenkin.

Olen ryhtynyt jonkinlaiseksi kutojahirmuksi (oman mittapuuni mukaan), olen kutonut jo huivin ja myssyn ja nyt kudon villapaitaa. En tosin tiedä miten villapaita kudotaan, mutta ajattelin koota sen pienistä palasista, eiköhän se niinkin onnistu?

Jos tässä asunnossa olisi vielä joku seinä enemmän, ottaisin sille kyllä minakanin Mosaicin.

5 kommenttia:

 1. Hyvä sä! Kutominen tekee niin hyvää mielelle ja varsinkin vielä, jos jotain käyttökelpoistakin syntyy.
  Mä kaipaisin niin jotain kukkia kotiin, siis tuoreita, kuolleita kyllä riittää...kaupassa ei vaan ollut mitään nättiä, joitain nuutuneita ja silti täysihintaisia.

  VastaaPoista
 2. Kolasin tänään aamupäivän, että pääsee pihasta ulos.
  Ajattelen, että maaliskuussa sulamisen on pakko alkaa. Jos alkais pimeän aikaan salaa kuskata sitä tien poskeen, lunta siis. Jos se sitten katoaisi.

  Sun kutomukset ovat ihania!! Kudo lisää ihmeessä. Selailin kirjakaupassa sitä Sanna Vatasen uusinta kirjaa. Siinä tais olla just sellaisia palasista koottuja juttuja. Se vanhempi kirja oli kans tosi kiva.

  VastaaPoista
 3. Liivia, kyllä nää on kaikki jopa käytössä. villatakkikin toivottavasti tulee käyttöön. ja totta se on että tämmönen käsillä tekeminen tekee hyvää päälle.
  Kukkia sitä on jostain hankittava jos väriä kaipaa. nekin tekee hyvää mielelle:)

  Celia, mä kahlasin tästä talosta tänä aamuna ensimmäisenä ulos. noin vartin päästä kahlasin takaisin. sinä aikana kun kävin kulmakaupassa polku oli jo hautautunut lumeen..
  Mä en tiedäkään tuota Sanna Vatasen kirjaa, tai siis kumpaakaan. täytynee tsekata! jos eivät nimittäin vaadi mitään pitkällistä koulutusta alalle..

  VastaaPoista
 4. so funny how you're describing the workingproces of the pullover :^)
  good luck with it and wish you lots of sunlight!!

  VastaaPoista
 5. at swim-two-birds, and let´s see how funny is the result;)
  ps. today i saw the SUN!

  VastaaPoista