torstai 5. tammikuuta 2012

Dear Paris IStreets, cafes and bakeries. Lots of walking and talking, window shopping. Parks, art and some favorite places i always have to visit. Just the way i like my Paris. Every one has it own, right?
*
Katuja, kahviloita ja leipomoita. Kävelyitä ja keskusteluja, ikkunaostoksia. Puistoja, taidetta ja muutamia paikkoja "pyhiinvaelluskohteita, joissa täytyy aina piipahtaa. Siinä minun Pariisini.

8 kommenttia:

 1. Oh what great photos! I love them all, but there's something special about the second one; I admired it for a long time.

  VastaaPoista
 2. Oi kuinka mahtavaa päästä matkalle Pariisiin. Olet pystynut kuvaamaan tyhjiä katuja, vau! Olitteko liikkellä tosi aikaisin vai tosi myöhään? Istanbulissa oli lähes aina ihmisiä, vain kerran kun heräsimme oikein aikaisin, siis kuudelta, saimme kuvattua tyhjiä katuja.

  Aih, aih, lisää näitä :)

  VastaaPoista
 3. Samantha, thank you dear Samantha! yes, the second one has some "parisien" in it;)

  Kirjailijatar, tyhjiä katuja oli ihan siksikin että olimme siellä juuri joulun aikaan. pariksi päiväksi kaupunki hieman hiljeni. se olikin aika jännittävää.
  kovin aikaisin emme edes yrittäneet ylös, mutta sen verran aikaisin kuitenkin että ehdin lähimpään boulangeriehen ostamaan tuoreen leivän ja pain au chocolatin;)

  VastaaPoista
 4. oh yes...i like this!
  each one has their own way. i like it similar to you.
  walking, talking, with my camera. getting lost. cafés.
  bon voyage!
  (can you say that when you are already there? i guess so...or i decide so! keep enjoying your travel)

  VastaaPoista
 5. sarapirat, thank you Sara, voyage was super fine. now back home already.
  i also always like walking and talking with my camera, getting lost. no matter where i am, here at home or somewhere else. it´s a good way to get to know the environment, and this life anyway:)

  VastaaPoista
 6. Voe-voe, nyt kyllä kiersit veitseä pariisinikävähaavassani. On se vaan kaupunkien kaupunki, niin kiva kuin tuo Berliinikin oli niin silti.

  Ja että on söpöä tavaraa näyteikkunassa. Tuollaisia on niin kiva katsella tosiaan, vaikkei mitään ostaisikaan.

  VastaaPoista
 7. Liivia, on se Berliinikin aika kiva kaupunki;) vaikka jos asua pitäisi, olisi vaikea valinta edessä. puolensa ja puolensa. hahaa! ihan kuin nyt saisin valita että mjaa, Pariisi vai Berliini, kumpaas tässä seuraavaksi muuttaisin.. Vaan toisaalta, mistä sen ikinä tietää..

  VastaaPoista
 8. outi!!i'm marta, a new reader!these pictures are so beautiful, i think you captured Paris' essence so good! they made me so nostalgic (i had the chance to live there for one year)!fantastic.

  VastaaPoista