tiistai 6. joulukuuta 2011

snow white red


Today there was already something called snow on the ground. And roses. They reminded me of one of my dreams long time ago. In that dream everything was covered by pure white snow, and on the top of the snow, there was growing strawberries. Just white and red. It was a beautiful dream. And i still remember the sweetness of those strawberries.

Not even one year ago we were weaving our way thru the traffic in this wonderful and chaotic city. One day i will go back there.
*
Tänään oli maassa jotain, jota jo lumeksi voi kutsua. Ja ruusuja. Ne toivat mieleeni unen jonka näin kauan aikaa sitten. Siinä unessa kaiken peitti paksu valkoinen lumi, ja lumen päällä kasvoi kirkkaan punaisia mansikoita. Vain valkoista ja punaista. Se oli hyvin kaunis uni. Ja muistan vieläkin miten makeilta ne mansikat maistuivat.

Ei vielä ole edes vuottakaan siitä kun puikkelehdimme tässä näennäisen kaaottisessa ja kiehtovassa kaupungissa. Jonain päivänä menen sinne uudestaan.

11 kommenttia:

 1. Punainen ja valkoinen onkin hyvä pari.
  Meillä on lunta oikein paljonkin, yhtäkkiä. Lapsi tekaisi lyhdynkin ulos, ja siellä se vieläkin palaa.
  Ja mun pitäisi ryhtyä juhla-aterian valmistamiseen. Ei me näin komeesti yleensä itsenäispäivää juhlita, vaikka se ansaitsisikin sen, vaan tänään on pitkästä aikaa koko perhe koolla, joten mennään sitten kahdesta syystä pitkän kaavan mukaan.
  Lohta ja pinaattia, jälkiruuaksi creme brulet. Ja pipareita on syöty pitkin päivää, kun lapsi leipoi.

  VastaaPoista
 2. Oi,onpa upea kuva!
  Täälläkin tuli lunta,oli ihanaa herätä siihen. Heti talvisempi ja jouluisempi olo:)

  VastaaPoista
 3. Liivia, olisipa täälläkin jo paljon lunta. tekisin mielelläni myös yhden lyhdyn.
  Mutta sen sijaan pitäisi minunkin ryhtyä illallisen laittoon. lohta ei valitettavasti löydy tästä keittiöstä, mutta tofua ja kaikenlaisia kasviksia, inkivääriä.. taitaa mennä suomalaisen keittiön sijaan enempi itämaiseksi;)
  Mutta jälkkäriksi sitten niitä pipareita!

  VastaaPoista
 4. Niina, minäkin ehdin aamulla jo hihkua että lunta! mutta kyllä se vähä taitaa olla jo täällä sulanut, harmi. nyt sitä lunta jo kaipaa.

  VastaaPoista
 5. impressive dream.
  such beautiful visuals.
  and this photo is gorgeous too.

  VastaaPoista
 6. sarapirat, some dreams i still remember after many years, like this one. they have been very impressive. i like dreams like that:)

  kerttu, kiitos, ovathan ne aika vaikuttavan näköisiä nuo ruusut nyt kun maa on jo valkoinen ja jäässä. vähän kuin jostain sadusta.

  VastaaPoista
 7. Upea tuo kuva, ihan kuin joku runo. Sellainen vähän surullisen haikea....

  Jotkut unet jäävät mieleen ihan ikuisiksi ajoiksi, suurinta osaa en kyllä edes muista tai muistan hetken aamulla.

  VastaaPoista
 8. Pretty! I hope I get to see snow this year. I might have to drive up to the Pyrenees for that, though. Today I had to take my coat off and keep my scarf in my bag. December in Spain I guess.

  VastaaPoista
 9. Kirjailijatar, unet on outoja. joskus on kausia etten muista kans unistani mitään. sitten taas toisinaan tuntuu että joka yö minulle annetaan vihjeitä ja yritetään kertoa jotain tärkeää unien muodossa.

  VastaaPoista
 10. andrea, i am seeing snow just right now from the window, it´s snowing. December in Spain is quite different i guess:)

  VastaaPoista