sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Paris!Quick hello from Paris!
So far; walking up and down the streets, narrow little ones, big boulevards. With the map and without. Looking for little cafes and restaurants from the hidden backyards, doing window shopping. Beautiful photo exhibition of Diane Arbus, super magnifique film of Steve McQueen, ballet at Opera Garnier, under the ceiling of Marc Chagall. Every morning green tea, bread and marmelade, Radio Liberte.
Still few more days to go, and then we will continue with the train to the south.
I wish you many beautiful days, see you soon again!
*
Pikaiset terveiset täältä Pariisista!
Tähän mennessä tapahtunutta;
Katuja edes takaisin, kartan kanssa ja ilman, pieniä kapeita sokkeloita, suuria bulevardeja. Kahviloita, kuppiloita, pieniä ravintoloita sivukaduilta etsien, ikkunaostoksia. Diane Arbusin loistava valokuvanäyttely, Steve McQueenin huikea elokuva, balettia Opera Garnierissa Chagallin maalaaman katon alla.
Joka aamu vihreää teetä, leipää ja marmeladia, Radio Liberte.
Nautin, joka hetkestä. Ja jännitän koska pitää jo lähteä, jatkaa matkaa. Muutama päivä vielä näin, sitten  junalla etelämmäs.
Kauniita päiviä sinne, tapaamisiin!

8 kommenttia:

 1. No kappas! Tulin juuri eilen kotiin Pariisista. Kävin myös loistavassa Arbus -näyttelyssä.

  VastaaPoista
 2. Ja täällä ollaan taas, nauti ! Ja vielä etelämmäs, varmaan ihanaa näin talvisaikaan. Olen joskus ollut joululomalla Nizzassa, oli hienompaa kuin kesäaikaan.

  Hyvää joulupäivän iltaa.

  VastaaPoista
 3. Teillä on siellä kyllä niin ihanaa, huokuu joka sanasta.
  Päätettiin just eilen että siitä lähdetään, että ensi joulu ollaan Pariisissa, vaikka lapsi pistää hanttiin minkä jaksaa.

  Täällä on myrsky. Pauhaa oikein kunnolla. Olen yksin hereillä, poltan kynttilöitä ja nautin myrskyn huminasta hormissa ja oksien hurjistuneesta rapsutuksesta ikkunaa vasten.

  Hyvää reissun jatkoa!

  VastaaPoista
 4. piilomaja, no kappas! täällä sitä ollaan oltu molemmat, mutta sen verran iso kylä on, ettei ihan raitilla törmätty:)

  Sari, no niinpä! ja päivät on menneet aivan liian nopeasti! teki mieli vaeltaa sinne sinun kaupallesikin, mutta jäänee ensi kertaan. huomenna etelämmäs. ja kyllä, nautitaan!

  Liivia, tehän voisitte viettää joulua lapsen haluamalla tavalla jo hieman etukäteen? jos se hieman helpottaisi asiaa. ja voit hänellekin kertoa, että täällä on ihan hirveän kivaa juuri jouluna. kaupunki hieman hiljenee, mutta ei todellakaan tyystin. karusellit hotel de villen edustalla, ja maailmanpyörä tuilliersin puistossa pyörii myös jouluna..

  VastaaPoista
 5. sounds like a wonderful way of celebrating christmas...
  green tea, bread and marmelade!
  enjoy and soon a happy new year.

  VastaaPoista
 6. happy holiday to you!!
  sounds great :^)

  VastaaPoista
 7. Oi että! Kuulostaa siltä, että teillä on ollut ihan mahtavaa. Arbusin näyttely olisi ollut aivan älyttömän kiva nähdä. Miksei ihminen voi vaan vaeltaa maasta toiseen...välillä tuntuu, että työ on ihan turha keksintö.

  Ihanaa ja seikkailukasta uutta vuotta sinne Ranskan maalle, nauttikaa!

  VastaaPoista
 8. happy new year to you outi!
  hope for you another year full of travelling to great places!

  VastaaPoista