lauantai 12. marraskuuta 2011

mushroom hunting


This mushroom i picked up from our window cill the other day.
Or ok, i made it. And as i am not any textilework miracle myself, i get so excited if i get something like this done, that i have to show it to everyone, hihi;)
Have a good weekend!
*
Tämän sienen poimin ikkunalaudalta tässä eräänä päivänä. No ei vaines, ompelin sen ihan itse. Ja koska en ole mikään käsityöhirmu, olen aina iloisesti yllättynyt jos saan jotain tällaista aikaiseksi. Niin että sitä pitää sitten esitellä koko kylälle ja pitäjälle.
Iloista viikonloppua!

5 kommenttia:

 1. Kaikesta valmiista pitää iloita! Ja sehän näyttää oikein onnistuneelta!

  Minä sain valmiiksi liivin itselleni, mutta siitä tuli liian pieni. Sellainen kyllä vähän harmittaa...oli niin kalliit langatkin ja hommaakin.

  VastaaPoista
 2. Liivia, joo niin pitää. varsinkin näin kun niin harvoin saa mitään aikaiseksi.. Se kyllä harmittaa jos on nähnyt paljon vaivaa ja sitten meneekin jotenkin mönkään. mä aloitin (jo 2 vuotta sitten..) villapaidan, jota en jaksanut enää jatkaa kun tajusin että siitä on tulossa aivan liian iso. nyt siitä vois tehdä..ööh, teltan.

  VastaaPoista
 3. Meidän tyttö tykkää tästä! Ja minä myös, tuohan piristää harmaan päivän hetkessä. Heti rupesi tyttö täällä suunnittelemaan, että osaisiko itse ommella sienen.

  VastaaPoista
 4. outi,
  respect,
  what a kick ass mushroom!

  VastaaPoista
 5. Kirjailijatar, no ihan varmasti osaisi! mä piirsin ensin A4:selle minkälaisen sienen haluaisin, ja sitten vaan leikkasin sen ääriviivoineen ja asetin kankaalle. tuli siitä jopa ihan semmonen kun aattelinkin;)

  sarapirat, hehee, thank you Sara! "kick ass mushroom" ;D

  VastaaPoista