sunnuntai 20. marraskuuta 2011

It´s getting colder. This morning -2 celsius. We biked to the little house by the sea. We hided the hard rye bread from the mice, threw old apples to the hare, packed bedsheets and carried them home.

Only ice i found was from the puddles. It still takes time until we can walk on the sea.
*
Alkaa olla aika hitsin kylmä. Sormet kohmeessa fillaroitiin tänään meren ääreen, pientä taloa katsomaan. Heitettiin verannalle unohtunut omena rusakolle, pakattiin näkkileivät hiirien ulottumattomiin ja kannettiin lakanat kotiin.

Jäätä löytyi vain lätäköistä, siihen menee vielä joku aika että päästään meren päälle kävelemään.

7 kommenttia:

 1. I miss that cold. Here weather is being too warm...and need a bit of autumn light, a bit of frozen wind on the face...a bit of all your photos show.

  VastaaPoista
 2. Näitä kuvia katsellessa marraskuu muuttuu melkein kauniiksi.

  VastaaPoista
 3. Upeita kuvia, tuo ensimmäinen älyttömän hieno. Mutta oli kyllä vietävän kylmä, kun kävelimme kirpparille ja sitten jokirantaa yksille olusille. Ja mun suosikkipipo on kadoksissa, niin tietysti, puh!

  VastaaPoista
 4. ibb, well i don´t know if i really miss the cold, but on the other hand i could already have some snow. and that doesn´t happen without the cold;)

  Kirsikka, kiitos! kyllähän sitä marraskuukin voi olla kaunis. kai... ;)

  Kirjailijatar, kiitos sinne! tuo yksi päivä oli ihan yllättävän kylmä. tai sitten me ei vaan oltu kunnolla varustauduttu.. täytynee kaivaa ne pipot ja kunnon tumput esiin. ja ehkä pilkkihaalarit, kaiken varalta..?

  VastaaPoista
 5. Mä muista ihan jättäneeni kommentin tähän tekstiin, mutta eipä vaan täällä olekaan...piti kehumani polkukuvaa. Nämä luonnon haalistuneet värit on nyt niin kainiita ja kuura vielä niitä syventää.

  Kylmä alkaa olla, tai täällä sisätiloissa on ollut jo kauan. Yalo kylmenee aina nopammin kuin ulkoilma. Kohta pitää taas sormikkaat kädessä tehdä hommia...

  VastaaPoista
 6. so pretty!
  i am sure the hare was happy...

  VastaaPoista
 7. Ihania nämä blogisi tunnelmat. Kävin taas ja lueskelin monta juttua, pitempäänkin viihtyisin, voi kun ehtisin!

  VastaaPoista