sunnuntai 27. marraskuuta 2011
Everything looks much better when there is some light. And when it´s a totally free day, the only one for the whole week.
My plan for today is not too much planing. Laurie Anderson, a big mug of tea and maybe some painting. The table is crowded of things under progress.
Have a good day!
*
Maailma näyttää heti paremmalta kun on enemmän valoa. Ja kun on vapaapäivä. Se viikon ainoa.
Suunnitelma päivälle on olla tekemättä mitään mitä ei huvita. Laurie Anderson levylautaselle, iso muki teetä ja tuumailua. Voisin vaikka maalata, pöydälle on kasaantunut paljon kaikenlaista keskeneräistä.
Mukavaa päivää!

10 kommenttia:

 1. Kivoja värejä noissa kuutioissa. Piristävät. Täällä sataa kaatamalla vettä, eikö siellä siis? Aika masentava ilma.

  Minullakin vapaata koko päivä, hiphurraa. Mutta pitäisi tehdä läksyt...toisen jo teinkin, mutta toinen on vielä jäljellä. Outoa, että ihminen hankkii itselleen vapaaehtoisesti läksyjä.

  VastaaPoista
 2. Haa, siellä ollaan jo himmelihommissa!
  Minä kävin konttailemassa pihalla jäätyneiden vesipisaroiden ja valon perässä. Naapurit katselivat ikkunasta. Täytyy otta kaikki irti tästä valosta.

  Ihanat kuutiot!

  VastaaPoista
 3. Love your coloured mess! So inspiring

  VastaaPoista
 4. Kirjailijatar, no tännehän tuli sitten oikea myrsky..olisi saanut tulla jo lumena ennemmin kuin vettä, mur.
  Minä en oo tehnyt tänään juuri mitään, paitsi maalailin lisää noita kuutioita, ja ollaan laitettu hyvää ruokaa ja syöty, paljon. oikein hyvä näin.

  Celia, hahaa! no joo, tossa kuvassa on mun himmeli. se onkin sitten edelleen tuossa vaiheessa.. S:n himmeli on jo paljon piedemmällä. mutta sitä ei kuulemma saa kuvata ennenkuin se on valmis.
  Kaikki ilo irti valosta, kyllä!

  ibb, thank you! colors make me feel a bit better when it´s otherwise rather grey outside..

  VastaaPoista
 5. Näyttää niin kivalta nuo sun tuumailut ja puuhailut.

  Pikkuhimmeli on söpö. Mä tahdon ISON!

  VastaaPoista
 6. Tuo pikku himmeli on hieno!

  Olisi kyllä hauska kokeilla kuinka pitkälle himmelin kans pääsee.

  VastaaPoista
 7. Liivia, tuumailu ja puuhailu on kivaa. himmelinpuuhailukin on ihan kivaa, mutta mun kärsivällisyys näiltä osin jäi tuohon pieneen.. ehkä se kasvaa vielä ja siitäkin tulee ISO!

  Celia, kärsivällisen luonteen kanssa himmelin rakentamisessa epäilemättä pääsisi pitkällekin. sitten jos on tämmönen kärsimätön kuin minä, voi himmelistä tulla pieni, mutta silti ihan hieno;)

  VastaaPoista
 8. sounds like you need it!
  those days are great, no real plans and time and space to flow with your desires and rhythm.

  take care busy bee

  VastaaPoista
 9. Hienoja kuutioita! Ripustetaanko ne sarjana seinälle vai aiotko rakennella niistä jotain? Jenni Ropella on myös ihana palikkaprojekti, jota olen seurannut. :)

  VastaaPoista
 10. sarapirat, bzzz-bzzz, i´m buzy buzzing for some more weeks, but then i´m taking some holidays and free as a bird. till then i´m a busy bee. but it´s ok, just needed to know when the free time starts. bzz-bzz <3

  Salotto, no aattelin niistä rakennella erilaisia kuvioita sitten jahka kaikki sivut on maalattu. en ripusta minnekään vaan rakentelen sitten milloin minnekin:) palikat on nyt jotenkin kiehtovia..

  VastaaPoista