tiistai 8. marraskuuta 2011

different shades of November

I spent two days in the countryside. It´s totally different November there. Much more shades of colors in the nature. But on the other hand, after the sunset, it was totally dark. Thing that one sometimes forgets in the city. And darkness nowdays comes way too early here in the north..
As souvenirs i got red cheeks and lots of mushrooms.
*
Vietin kaksi päivää näissä maisemissa. Maalla on ihan erilainen marraskuu. Näkee enemmän värejä ja vivahteita vaikka olisi harmaakin päivä. Mutta pimeän tullessa olikin sitten pilkkopimeää. Sen unohtaa hetkittäin kaupungin valojen alla.
Tuliaisina kaupunkiin punaiset posket ja kukkurallinen suppilovahveroita.

5 kommenttia:

 1. Maalla syksy on tosiaan erilainen, sävykkäämpi. Täällä sitä ei enää ehdi nähdä kunnolla edes valoisaa, kun rupeaa olemaan se aika, että lähtiesää on pimeä ja tullessa on pimeä. Onneksi sentään työ on liikkuvaa, että saan joskus päivälläkin hypätä ulkona.

  Ihana tuo kolmas kuva, ja muutenkin. Ikävä maalle.

  VastaaPoista
 2. Syksyssä värit ovat parasta. Mutta pimeys on kyllä niin valtava sitten kun se tulee. Kauniita kuvia sinulla!

  VastaaPoista
 3. yeah,
  and especially on the country side it makes you want to go to bed around 5 o'clock in the afternoon...

  this night i slept 9,5 hours! i am convinced it is the darkness and the cold which makes it possible.

  beautiful trip you had!

  VastaaPoista
 4. Olisi ihana joskus lähteä syksyksi jonnekin ihan toisaalle. Ei välttämättä sen kauemmaksi, mutta muille kulmille mieli kaipaa.
  Nähdä toisenlainen marraskuu.

  Niin kauniita kuvia.

  VastaaPoista
 5. Kirjailijatar, no niinpä. sitähän se nyt on, pimeää mennessä ja pimeää tullessa.. mutta onneksi minäkin pääsen välillä keskellä päivää ulkona hyppäämään, niin tulee joku taju siitä että oli se sellainen hieman valoisampi hetki siinä välissä..

  Kirsikka, olen jo nyt hieman ahdistellut tulevan pimeän suhteen, mutta ei kai siinä mikään auta, otettava vastaan vaan ja tehtävä mitä tehtävissä on;)

  sarapirat, i thought also that going early to bed eould make me also get up early, but that didn´t´happen then anyway;) i could just easily sleep over the whole winter!

  Celia, kyllähän tämä väistämättä tylsäksi käy jossain vaiheessa. sitä vastaan on just hyvä lähteä vähän jossain käymään, ei välttämättä edes kauas, eikä pitkäksi aikaa. parin päivänkin jälkeen tuntuu jo erilaiselta. ainakin hetken aikaa..

  VastaaPoista