perjantai 18. marraskuuta 2011

*'^'^'^'^'^'*
Today has been a weird and funny day. If not counting the blah-blah-visit to the bank in the morning, i have had a day full of nice little surprises;
a long and inspiring discussion in a vegetarian restaurant with unknown woman, tools to make himmeli and some wood, and the best was brought by a mailman, Hanna´s new christmas cards. They are superb! Might be i have to keep them all by myself..

Just noticed that exactly one year ago here was already snow and the sea was getting ice. Now we are still waiting..
*
Tänään on ollut hauska outo päivä. Jos ei oteta lukuun aamun masentavaa pankkivierailua, päivä on tarjonnut mukavia pikku yllätyksiä; 
pitkä ja mielenkiintoinen keskustelu tuntemattoman naisen kanssa kasvisravintolassa, kassillinen himmelitarvikkeita(?) ja puupalikoita, ja mikä parasta; postimies toi Hannan uudet joulukortit. Katsokaa nyt miten upeita! Tässä saattaa vaan taas käydä niin etten raaski lähettää niistä yhtään vaan haluan pitää itse kaikki..

Tasan vuosi sitten oli muuten jo lunta ja meri hentoisessa jäässä. Nyt vielä odotellaan..

12 kommenttia:

 1. Hui,jääkuva on varmaan viime vuodelta! Kaunis on kyllä,ja tuo valo toisessa kuvassa..talvinen auringonpaiste on kaunista sekin.

  Minäkin tilasin kortteja Hannalta,mutta eri Hannalta:) Nuo ovat hauskoja,jotenkin hienoa nähdä tuollaisia ei-jouluisia värejä joulukorteissa eikä aina vain sitä kultaa ja punaista ja tummanvihreää. Ja näin kun sanon,niin omissa korteissani on tietenkin sitten juuri niitä värejä:)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania kortteja!!!
  Kiitos, kun vinkkasit!

  Hassua, mietin just tänään, että pitäis tehdä himmeli. Katselin jäätynyttä kattoa ja yhtäkkiä se iski: himmeli.
  Meidän täytyy ehdottomasti pitää himmelikokoontuminen ja vääntää sellainen yhdessä.

  VastaaPoista
 3. Niina, juu viime vuodelta! ei ole vielä jäästä tietoakaan täällä nyt. jotenkin tuntuu että valoakin olisi enemmän jos tulisi hieman valkoista..

  Celia, himmelikokoontuminen! se olisi ihan mahtavaa! se oli meillä tuo mystinen "Mies" joka jostain keksi tuon himmelin. mä olin ensin sitä mieltä että ei pysty, hermot menee, mutta nyt on pöydällä kasa olkia ja helmilankaa. siitä sitten opettelemaan pikku hiljaa..?

  VastaaPoista
 4. Is that a frozen lake in the first picture? Looks really cool. I've never seen anything like it.

  VastaaPoista
 5. urbanresearch, it´s the sea frozen! but from the last year. this year it still needs time, looks like. then when it gets thick enough, we can walk on it. i´m waiting for that..

  VastaaPoista
 6. Voi mäkin tahtoisin himmelikerhoon! En taitaisi saada sitä junassa ehjänä kotiin...

  Täällä oli maa valkoisena aamulla-tai on vieläkin-mutta se ei ole lunta, jotain raetta. Tai ehkä se onkin lunta, en ole tutkinut tarkemmin, ropisi vaan niin lujaa kattoon, että heräsin siihen.
  Joo viime vuonna oli täys talvi päällä, onneksi ei nyt!

  VastaaPoista
 7. Liivia, jos saadaan himmelikerho järjestettyä niin ilman muuta tulet mukaan! pakataan se himmeli sitten johonkin laatikkoon tai kassiin ilmavasti:)
  Mä näin viime yönä unta että satoi lunta. oho, nyt tähän tuli huomaamatta tällainen tiitiäsen satupuu-runo.. mutta ei täällä ole mikään ropissut..

  VastaaPoista
 8. beautiful, wintery pictures! from where is that ice?
  never seen a himmeli before,
  they are amazing!

  keep enjoying your weird, funny day! ♥

  VastaaPoista
 9. Himmeli! Ei ole totta. Minua jotenkin kuristaa kurkusta, kun ajattelen himmeliä...odotas...ajattelen...no ei se niin pahalta enää tunnu. Meillä oli vanhassa talossa (tuli talon mukana) sellainen jättimäinen himmeli, siis joku parimetrinen, erehdyin ensin ajattelemaan sitä ja ahdistuin.

  Minäkin mietin, että ai kai jäätä tässä vaiheessa jo, mutta ei ollutkaan. Tänään oli kyllä kuuraa maassa.

  VastaaPoista
 10. the photos are so beautiful! that ice is amazing.

  VastaaPoista
 11. sarapirat, it´s from the last year, november. we already had thin ice on the sea here. but now not yet.
  Himmelis are great! ours are under progress..

  Kirjailijatar, oikein parimetrinen himmeli? huh. sillä kaverilla on ollut hermoja kuka sitä on vääntänyt. mutta mua jäi nyt kiinnostamaan millä tavalla se ahdisti? ettei sille ikinä löytynyt paikkaa? nimittäin parimetrinen himmelihän vie tilaakin jo yhden kämppiksen verran, voisin kuvitella..

  kitchu, thank you! ice is always amazing i think, when it first comes on the sea. the best is that one can walk on it.

  VastaaPoista
 12. kiitos kiitos suuri, outi!
  kiva että tykkäät korteista.

  mullakin on himmelimateriaali oottamassa kaapissa! ehkä siitä tulee vielä jotakin..

  terkkuja ja hyvää päivää!

  VastaaPoista