sunnuntai 30. lokakuuta 2011

*´`*´`*´`*

Last days i have been filming during the days and playing in the theater in the evenings. It has been a great fun. But when sunday finally came, i realized i´m really really tired..

She has made a new album again. I just love it.
*
Viime päivät olen kuvannut lyhytfilmiä ja iltaisin olen tietysti ollut teatterissa. On ollut ihan mahtavaa, mahtavien ihmisten kanssa työskentelemistä. Mutta kun sitten sunnuntai koitti, niin olinpa väsynyt. Hyvin hyvin väsynyt..

Hän on tehnyt uuden levyn. Tykkään kovasti.

7 kommenttia:

 1. Uteliaisuus heräsi...tuo sinun työsi on kyllä aika mahtavaa. Saat loikkia metsissä ja lavalla :)

  Minäkin olin väsynyt, onneksi sain tänään vain maata ja lukea. Oih, sitten tein vähän töitä, siivosin hellan. Se oli muuten ihan oikea työtehtävä, joten hassua on täälläkin.

  Mukavaa viikon alkua!

  VastaaPoista
 2. Luin yllä olevan kommentin, ja mun on pakko tunnustaa etten ole pessyt hellaa ikinä! Ei niin, etteikö sitä olisi ikinä pesty, mutta minä en ole sitä tehnyt.

  Ensimmäinen kuva on kuin maalaus. Olisi ihana todella isona seinällä.

  Feist on niin hyvä!

  VastaaPoista
 3. Ihanat, ihanat kuvat!!!

  Onko tämä lyhäri saman taiteilijan, jonka kanssa olet tehnyt ennenkin töitä?
  Näyttää hienolta jutulta!Toivottavasti saan joskus nähdä sen. Harmittaa, kun täällä ei ole oikein mitään kunnon näyttelyitä.

  Kiitos kaunis Feist- vinkistä.
  Voimia ja lepoa toivotan!

  VastaaPoista
 4. sounds like lots of fun.
  hope you get a good rest!

  VastaaPoista
 5. Kirjailijatar, on tämä aika hassua ja kivaa useimmiten. joskus jos sitä kesken kaiken jonkun puuhan ryhtyy oikein miettimään, että mitäs me tässä nyt oikein ollaan tekemässä niin saattaa alkaa naurattaa. ei aina ole järkeä kaikessa ei;)
  Mukavaa viikon alkua sinne myös!

  Liivia, minäkään en ole pessyt tätä hellaa joka meillä nyt on. ollut jo 4 vuotta. hihii ja apua, nyt joku martta-liitto on kohta oven takana kauhistuneena koputtelemassa..

  Celia, kiitos Celia ihana! tämä on toinen taiteilija kuin se jonka kanssa olen 2 pätkää kuvannut. mutta tämänkin kanssa olen jotain aiemmin tehnyt. kerron sitten kyllä kun se joskus on jossain nähtävissä:)
  Voimia ja lepoa sinne myös!

  sarapirat, thank you, i got 1 day rest, but this week is already easier, so it will go like dance;)

  VastaaPoista
 6. Vaikuttaa mahtavalta tuo sinun työsi :)Kiitos levyvinkistä. Täytyy syventyä!

  Laitoin viestin ja yhteystiedoni nyt uudelleen. Ilmoittelethan, jos et saa niitä :)

  VastaaPoista
 7. kukka-maaria, iiks, en saanut vieläkään osoitetta.. laitoitko varmasti ymail.com? kun on nimittäin myös gmail..? tai sitten se mun meiliosoite on jotenkin jumissa..

  VastaaPoista