perjantai 21. lokakuuta 2011

at end of dayBecause i have been lately lazy taking photos, i share some old ones with you. These are from Switzerland, Belgrad, Istanbul, Prague and Frankfurt.
I also want to share one poem from Beckett. I love his way to write. And there is something comforting, calm and purifying in his poems. Like a meditation.

Roundelay

on all that strand/ at end of day/ steps sole sound/ long sole sound/ until unbidden stay/ then no sound/ on all that strand/ long no sound/ until unbidden go/ steps sole sound/ on all that strand/ at end of day

Have a good weekend!

ps. Still time to take part of the lottery if you want to!
*
Koska olen ollut viime aikoina laiska ja raihnainen valokuvaamaan, länttään tähän taas vanhoja kuviani. Tällä kertaa ne ovat Sveitsistä, Belgradista, Istanbulista, Prahasta ja Frankfurtista. Minä vaan niin tykkään reissukuvista.

On perjantai, ja vaikka olen töissä lauantainakin (yleensä aina olen) ei se haittaa. Perjantai tuntuu silti perjantailta.
Perjantain kunniaksi jaan kanssanne yhden Beckettin runoista. Hänen runoissaan on jotain kovin lohdullista, levollista, meditatiivista.

Piiritanssi

pitkin pitkää rantaa/ päivän päättyessä/ askeleet ainoa ääni/ pitkään ainoa ääni/ kunnes käskemättä tauko/ silloin äänetöntä/ pitkin pitkää rantaa/ ei pitkään aikaan ääntä/ kunnes käskemättä käyvät/ askeleet ainoa ääni/ pitkään ainoa ääni/ pitkin pitkää rantaa/ päivän päättyessä

suom. Caj Westerberg

ps. vielä ehtii osallistua arvontaan!

7 kommenttia:

 1. Tässä kuvasatsissa olikin monta lemppariani, jotka ovat jääneet mieleen. Kuten tuo kannettava omakuva ja poika ikkunassa (en kyllä muista onko se ollut aiemminm, mutta se on täydellinen kuva). Ja tuo kaappi, Prahassako se oli, on kanssa makee.

  Perjantai on tosiaan perjantai vaikka missä olisi. Me tultiin just mummulasta.

  VastaaPoista
 2. Katoin että oho, Outi on kiitänyt aika monessa paikassa mutta sitten se tekstistä selvisi..

  VastaaPoista
 3. Liivia, kiitos, kiva kuulla:) poika oli Istanbulin aikoihin täällä esillä. ja sen prahan kaapin voisin minäkin kyllä ottaa.. jos olis tilaa.. jossain..
  Mulla alkoi nyt just kans "viikonloppu", lauantain työt tehty, huominen täysin vapaa, tarpeeseen tulee..

  Merja, no juu, oonhan mä kiitänytkin, mutta en nyt just kaikissa paikoissa ihan viime viikon sisään;)

  VastaaPoista
 4. Hei kerrassaan mainio blogilöytö, oli pakko plarata myös historiaa. :)

  VastaaPoista
 5. these photos are the best! the reflection shots are amazing!!

  VastaaPoista
 6. varista, voi kiitos! kiva kun löysit tänne:)

  kitchu, thank you kitchu dear! i have an obsession with different kinds of reflections..

  VastaaPoista
 7. they are amazing !

  VastaaPoista