maanantai 12. syyskuuta 2011

mentiin metsään


After last week i was really tired. First thought i have no energy for anything. But, we still went to the woods.
What a magical place it is. Once again i had to admit it. For the whole day we were walking and listening and smelling all that powerful nature around us. We had some tea and sandwiches with us, we   picked up lots of mushrooms and berries, one of us also went swimming in the forest lake.
It felt good. Really good.
*
Metsä on kumma paikka.
Viime viikon jälkeen olin kamalan väsynyt. Ajattelin että en jaksa mennä enkä ryhtyä yhtään mihinkään.
Mentiin kuitenkin, mentiin metsään. Rämmittiin koko päivä soilla ja sammaleilla. Juotiin teetä ja syötiin voileipiä ja kaurakakkuja. Kerättiin kori täyteen sieniä ja marjoja. Yksi kävi uimassakin.
Haistelin ja kuulostelin, tunnustelin metsää ja unohdin muun. Metsä teki hyvää.

10 kommenttia:

 1. hieno valo siellä ainakin on!
  varmasti lataa akkuja tuommoinen:)

  VastaaPoista
 2. Liivia, joo valo oli upea. ja sen avulla tuli akkuja ladattuakin. sitä just rupesin miettimäänkin, että miksi aina sanotaan jostain asiasta joka on mennyt pieleen, että meni metsään. kun sehän on just oikea paikka kun sinne metsään menee:)

  VastaaPoista
 3. Oi että! Minäkin haluan metsään. Metsässä on jotain jännää, se antaa aina energiaa. Totuin lapsena siihen, että metsään saattoi kävellä kotiovelta, nyt on jotenkin vaikea saada itseään metsään, kun pitäisi oikeastaan ensin ajaa autolla tai vähintään polkea fillarilla. Muka vaikeaa...no ei ole oikeasti! Kaunis tuo metsälampi, minäkin olisin varmaan pulahtanut.

  VastaaPoista
 4. oh, looks wonderful.
  is that your swizz love?

  VastaaPoista
 5. Kirjailijatar, minä pääsin lapsena kans metsään kotiovelta. sinne mentiinkin sitten aina, varsinkin syksyisin, kaiken aikaa. ehti teininä mennä hermotkin siihen touhuun, "taaaaaaas metsään ja marjoja/sieniä poimimaan.." Mutta nyt sitten tietenkin menen jo oikein mielelläni, ja aina kun tilaisuus tulee;)

  sarapirat, it was really beautiful day. but the water already a bit chilly. and yes, it was my swizz love who was brave enough to get in;)

  VastaaPoista
 6. Oi kuinka kaunista!

  Metsä on kyllä just tuollainen paikka.
  Muistan parin vuoden takaa, kun seikkailtiin Helsingin metsissä monta tuntia. Tais olla just näihin aikoihin. Niin lähellä kaupunkia löytyy aivan ihmeellinen maailma.

  Ihanat, ihanat kuvat!

  VastaaPoista
 7. Celia, kiitos kaunis Celia! aika hassuahan se on ottaa tuosta metro ja hurauttaa päättärille, ja sitten vain kahlata metsään. jotenkin urbaania, mutta kivaa että niinkin pääsee. kun ei ole autoa.
  ja sitten tuntikausien samoamisen jälkeen hups vaan heilahtaa ratatieaseman vilinään takaisin. sekin on aika hassua. maailmat vaihtuu nopeaan.

  Samantha, thank you! have you been in finnish woods?

  VastaaPoista
 8. going for a walk in the woods always helps. fresh air brings back the energy!
  this place looks wonderful indeed, beautiful photos!! waw!

  VastaaPoista
 9. love those reflections!

  VastaaPoista