lauantai 13. elokuuta 2011

changing the rhythmsI find myself thinking of this summer already like it would be over. This summer has been long and beautiful, and i have had the chance to make many wonderful trips and spend time it with many dear friends.
Starting fully working in August again changes the rhythm of living. And that´s actually also good. Changes are always good.
But this weekend we will still have party and enjoy the summer freedom.
Have a sunny saturday!
*
Arkea ja juhlaa.
Olen mielessäni vielä jossain matkalla. Kesä on ollut pitkä ja siihen on mahtunut montakin matkaa. 
Miksi puhun siitä nyt menneessä muodossa? Onhan tässä vielä kauniita päiviä, lämpimiä iltoja edessä. Mutta jokin muuttuu kun ollaan jo elokuussa. Työt alkaa. Elämisen rytmi muuttuu. Sekin on ihan hyvä.
Mutta tämä viikonloppu vielä juhlitaan ja nautitaan kesävapaudesta.
Lempeää lauantaita!

7 kommenttia:

 1. Onpa kaunis kuvapari, alakuvan tytöt liikuttavia.

  Niin, ulkona on vielä kesä vaikka onkin jo kellastunutta, mutta mun pään sisällä kesää ei enää ole. Kesä katoaa, kun tulee velvollisuudet ja herätyskello. Syyskesä, sitä kai tämä on. Syyskuusta alkaa virallinen syksy, niin koulussa ainakin opetetaan:)

  VastaaPoista
 2. nice duo of photos, again,
  outi,
  yesterday i met a man on the flea market in my city. he told me we should move to finland, that people are more open, and expressive there! and that in general, life is more fun...

  perhaps that is an idea?

  VastaaPoista
 3. Liivia, kiitos Liivia! onneksi tämä kesä on ollut niin kovin kaunis ja aurinkoinen ja tuntunut pitkältä. muuten ketuttaisi syksyn tulo.
  vaikken syksystä ja talvesta niin kauheasti välitäkää, tykkään silti kun tulee taas joku muutos. en minä ikuista kesääkään ehkä jaksaisi. ehkä.. ;)

  sarapirat, thank you Sara dear. people in finland more open and more expressive and life more fun? eh, i´m´not so sure about that;) but maybe i´m not the most objective person to tell this.. well, i would say it depends. this might be my diplomatic answer;)
  But of course, it´s always something worth to try!

  VastaaPoista
 4. All these beautiful pictures! I have a weakness for cows and mountains. Switzerland and Finland - two beautiful places on Earth. Blogging is dangerous, it always makes me want to travel the world!

  VastaaPoista
 5. Ihanat kuvat.

  Tuo rytmin muuttuminen on se pahin. Ei ole enää sellaista lunkia aikaa, että voi vain ajatella ja ihmetellä. Enää en näköjään ehdi lukea kirjoja, enkä päivittää blogia. Arki on tosiaan tullut. Mutta onneksi illat ovat vielä niin lämpöisiä ja joku keksi viikonloput.

  VastaaPoista
 6. the summer has passed so quickly for us... our girl will start school in just one week :)

  i love that second photo...such innocence!

  VastaaPoista
 7. Mine is almost finished too, but with the feeling of not having done anything...but with a strange feeling of changing...
  Enjoy this long days...friends, and short trips of weekends!

  VastaaPoista