keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

easy living continues..Greetings from the countryside! I spent some sunny days like a cat in the sun. Walking in the woods, swimming in the lake, eating strawberries and enjoying this beautiful summer.
Now back in the city, and i have to newly orientate how this city-life goes again..
*
Vietin kissanpäiviä maalla, tuolla. Pellonpientareella, metsämansikoita napsien ja komeita pilviä ihaillen. Käytiin uimassakin ja tehtiin metsäkävelyitä. Mutta mikä parasta, ihan oltiin vaan ja nautittiin tästä kauniista kesästä. Mikä onni.
Muutamassa hassussa päivässä pääsee ihan erilaiseen elämisen rytmiin. Nyt taas kaupungissa ja täysin toisenlaiset sävelet katuja tallatessa.

13 kommenttia:

 1. Oh, what a wonderful summer! I hope you have got a little bit time to feel it in your veins when you try to orientate city-life.
  Best,
  Ariane.

  VastaaPoista
 2. Ihanaa olemista. Tuntuu, että kesällä on jotenkin paljon helpompaa hellittää kiireestä, hidastella, kai siihen vaikuttaa loma ja vapaus, mutta ehkä myös lämmölläkin on jotain tekemistä sen kanssa. Voisipa ja osaisipa aina ottaa riittävästi pieniä hetkiä olemiseen.

  On niin kauniit kuvat!

  VastaaPoista
 3. Oh, beautiful! The light in these pictures is just lovely and it must have felt so good to be there!

  VastaaPoista
 4. Oi miten ihania kuvia. Onneksi olemme jo Suomessa, muuten voisi tulla ikävä tänne. Suomen suvi on kaunis ja ihan erilainen kuin kesä tuolla Istanbulissa. Valo ja värit, kaikki ihan erilaista.

  Nyt levähdämme pari päivää, sitten pakataan teltta ja lähdetään Suomen suveen tai johonkin kauemmaskin...suunnitelmat vasta hahmottuu.

  VastaaPoista
 5. Mikä hurmaava kesätunnelma kuvissasi. Rentoja päiviä sinulle! :)

  VastaaPoista
 6. Ariane, thank you, and a sunny summer for you too!

  himalainen, epäilemättä lämmölläkin on osuutensa. minusta ainakin tulee kaikinpuolin hidas kun mittari heilahtaa ylös. en vain saa aikaiseksi, tekisi mieleni vain lähinnä asua meressä kuumina päivinä;)

  Samantha, thank you! it´s a place where i have visited already for 20 years, every summer. it has a special place in my heart.

  Kirjailijatar, no nimenomaan se valo ja värit. eikä voi sanoa kumpi nyt olisi parempi tai mitään, ovat vaan niin erilaisia.
  kyllä täälläkin nyt kelpaa, alkaa olla jopa ihan kuuma. merivesikin niin lämmintä etten muista koska viimeksi, (viime kesänä...?) ;)
  Oikein ihanaa seikkailua teille minne ikinä menettekin!

  Hanna, kiitos kovasti, ja kirkkaita kesäpäiviä sinulle myös!

  marika, no onhan tämä nyt ihanaa kun on kesä! ja on tätä odotettukin;) kauniita kesäpäiviä sinne myös!

  VastaaPoista
 7. Ootpa ihanat Suomi-kuvat nappaillut!

  Meillä on piha täynnä metsämansikoita. Ne on lapsen mansikoita, ainoa marja, mitä suostuu syömään. Tavalliset mansikat ei sitten kelpaa ollenkaan.

  Jatketaan nauttimista missä sitten ollaankin!

  VastaaPoista
 8. That´s looks a great plan for me to disconect a bit from city life and relax from all. Hope you enjoyed.

  VastaaPoista
 9. ...traigo
  sangre
  de
  la
  tarde
  herida
  en
  la
  mano
  y
  una
  vela
  de
  mi
  corazón
  para
  invitarte
  y
  darte
  este
  alma
  que
  viene
  para
  compartir
  contigo
  tu
  bello
  blog
  con
  un
  ramillete
  de
  oro
  y
  claveles
  dentro...


  desde mis
  HORAS ROTAS
  Y AULA DE PAZ


  COMPARTIENDO ILUSION


  CON saludos de la luna al
  reflejarse en el mar de la
  poesía...
  ESPERO SEAN DE VUESTRO AGRADO EL POST POETIZADO DE STAR WARS, CARROS DE FUEGO, MEMORIAS DE AFRICA , CHAPLIN MONOCULO NOMBRE DE LA ROSA, ALBATROS GLADIATOR, ACEBO CUMBRES BORRASCOSAS, ENEMIGO A LAS PUERTAS, CACHORRO, FANTASMA DE LA OPERA, BLADE RUUNER ,CHOCOLATE Y CREPUSCULO 1 Y2.

  José
  Ramón...

  VastaaPoista
 10. such gorgeous places you have been! looks like an amazing summertime.

  VastaaPoista
 11. i could just disappear into this landscape and that sky. so beautiful! i envy this trip to the country. i hope you can carry pieces of it with you back into the bustle of city life.

  VastaaPoista
 12. Oh so lovely! I've always wanted to go to Finland, and these summer scenes look so dreamy and beautiful. We had an unusually icy morning this morning in Melbourne .... summer seems so far away!

  VastaaPoista