lauantai 30. huhtikuuta 2011

tervetuloa toukokuuI´m spring rolling all over, doing this and that, keeping my self busy with different kinds of things.
So happy to see those little flowers pushing their ways thru the earth. Last autumn i hid the bulbs a bit there and there. Now i see the result, a bit there and there.
Have good start for the May!

ps. oh, and i went to see these girls when they came to Helsinki..
*
Kevätkiireitä. Säntäilen sinne tänne saamatta silti juuri mitään aikaiseksi.
Mutta mikä riemu krookuksista jotka nousevat pienen mökin pihamaalla. Viime syksynä niitä sipuleita summanmutikassa viskelin sinne ja tänne. Nyt niitä nousee, sieltä ja täältä.
Hauskaa vappua!

ps. niin ja kävinhän myös kuulemassa näitä gorilla tyttöjä kun sattuivat samaan kaupunkiin..

4 kommenttia:

 1. Tuollainen puutarhoito sopisi minullekin hyvin, että heittelee vain sipuleita sinne tänne ja toivoo parasta. Minä iloisten parekkeen narsisseista, jotka viikossa tulivat täyteen kukkaansa. Kaunis tuo ylin kuva, minäkin haluaisin tuollaisen piilopirtin.

  VastaaPoista
 2. Tykkään näistä kuvista, kukista maassa on jotenkin kauhean vaikea saada hyviä kuvia, mutta olet onnistunut.
  Meillä on niin köyhä maaperä, että minun sipuleistani tulee kitukasvuisia kukkia ja vain puolet nousevat. Minäkin olen lykkinyt ne pitkin pihaa, mulla ei kukkapenkkejä olekaan.

  VastaaPoista
 3. Kirjailijatar, juu mä en oikeasti ymmärrä mitään puutarhoista tai istutuksista tai muista, mutta tekemällä oppii, uskon:) eikä meilläkään mitään puutarhaa ole, sinne tänne on viskelty mitä sattuu. sillä se onkin aina niin hieno yllätys jos/kun sieltä jotain nousee.

  Liivia, kiitos Liivia!
  meidän pieni pihamaa on kans yhtä hiekkaa ja sammalta, mutta se onkin jännä nähdä mitä sieltä oikein lähtee tänä kesänä nousemaan. vai lähteekö mitään.. eka kesä kun meillä se pieni tupa ja piha on.

  VastaaPoista
 4. Lovely spring photos...everything is going out winter coat!

  VastaaPoista