keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

here and thereA friend took a morning train to Berlin. How easy it is when one happens to live so near. You only need a morning train.
Oh well. Meanwhile i´m leaving traces between my home and the theater. Walking back and forth, back and forth. And dreaming about taking trains to Berlin, Paris, Prague, Basel..

ps. these photos are from last summer...i´m not in Berlin, i only wish i would...
*
Ystävä otti aamujunan Berliiniin. No, se on helppoa jos sattuu olemaan aamujunan päässä Berliinistä.
Sillä välin minä ravaan yhtä ja samaa reittiä teatterille ja teatterilta kotiin. Joka aamu, päivä ja ilta. Näiden kahden pisteen välille painautunee jo polku.
Ja haikailen matkoista lähelle ja kauas.

ps. kuvat viime kesältä. haikailen sinne vain taas..

12 kommenttia:

 1. Mä jo luulin, että olet siellä ja että noin kesä jo!
  Samoja latuja täälläkin, ja melkein vielä kirjaimellisesti...onneksi viikonloppuna on luvattu lämpöä!

  Niin, olen usein miettinyt että saattaisi olla aikamoista jos asuisin junamatkan päässä mainitsemistasi paikoista, en ehtisi enää olla kotona ollenkaan...tietysti mani siinäkin vähän rajoittaisi.

  VastaaPoista
 2. Liivia, puh, jos olisinkin.. niinpä. tänään, taas kerran, mietin että minkälaista olisi jos asuisi tuolla jossain, keskellä. kuinka paljon tulisi otettua aamujuna toiseen kaupunkiin.. hah. ja kyllä muuten varmasti ottaisin! kerran jos toisenkin;) ja sitten olisi tietenkin joku paikallisen junalafkan kortti että saisi kaikki alennukset..

  VastaaPoista
 3. oi oi oi! tänään minusta tuntuu että maailma ja ilma on ihan pysähtyneet. painava sää. välillä länsimetro tärisyttää ikkunoita.

  toivon kesällä pääseväni berliiniin. en ole käynyt. ja ehkä puolaan siinä samalla. saa nähdä mihin aika ja varsinkin raha riittää...

  VastaaPoista
 4. four times today people mentioned berlin, for different reasons...
  now you are the fifth. i would love to go there too, again. i think berlin is wonderful right now, when spring is conquering the world.

  VastaaPoista
 5. wow! is it so warm in Berlin? it rains here where i live.

  VastaaPoista
 6. did you take these photos last year...?

  VastaaPoista
 7. Minäkin hätkähdin, että taasko olet Berliinissä. Pakko muuten tähän vähän mainostaa, että pääsen taas Berliinin reilun kuukauden päästä. Tosin vain ihan pikaiselle visitille, mutta silti. Olen innoissani. Minulle olisi varmasti tuhoisaa, jos voisin mennä aamujunalla kaikkiin ihaniin paikkoihin, en malttaisi pysyä yhtään kotona :)

  VastaaPoista
 8. genau: B wie Basel! und B wie bald!

  VastaaPoista
 9. satu, tykkäät Berliinistä varmasti. kukapa ei tykkäisi. ja siinä kaupungissa on se hyvä puoli että rahat useimmiten saa rittämään, voi elellä aika edullisestikin.
  voi miten kivaa kun voi suunnitella jo kesän reissuja!

  sarapirat, i like the spring the most, and i think all the places are the most beautiful in spring time. and berlin is just so nice city.. it´s true it´s also The city at the moment. many people go there.

  Sara, oh i´m not in berlin now! these photos are from the last year. i just wish i would be there again;)

  kristina, yes! they are from last june. it was a beautiful month in berlin:)

  Kirjailijatar, no juu en. haavematkailen vain:) ehkä ensi kesänä. ehkä.
  olisihan se ihanaa kun voisi junalla huristella pitkin kauniita kaupunkeja. kenties siihenkin jossain vaiheessa väsyisi..? (tai sitten ei, hihih)

  Schanett, ebä! nicht so lange mehr... :)

  VastaaPoista
 10. I think I do the same, dream about trains...night trains to Lisbon, Paris, Marselle, Toulouse...
  One day, we should buy a ticket...

  VastaaPoista
 11. my goodness. it looks like summer there. i love trains. hopping trains from one city to another, traveling and wandering sounds nice. yeah...

  VastaaPoista
 12. ibb, night trains i like also very much. it´s so relaxing to sleep in those wagons and listen to the sounds.

  kinako, these are from last summer, and from Berlin;) in helsinki it´s still rather chilly, and not even leaves in the trees, no no, still some way to go..

  VastaaPoista