tiistai 1. maaliskuuta 2011

maaliskuu
One whistling bird woke me up for the first day of March. No idea what kind of bird is whistling like that. But it´s the first sign of spring when the birds start to sing again. (And whistle). I bought some flowers to celebrate that.
And took the camera to get fixed. Feels a bit funny without the camera. I´m so sure something extraordinary will happen just now when i don´t have it. Like five little birds singing and dancing on my window cill dressed up in carnival suits, snow man knocking on my door, triple rainbow rising in the sky with star storm. Something like that, you know..

ps. photos from Hanoi.
*
Maaliskuun ensimmäiseen päivään minut herätti viheltelevä lintu ikkunalaudalla. Tai se pikemminkin huikkaili sieltä, ei aavistustakaan mikä lintu huikkailee niin.
Ja näin ollaan jo maaliskuussa. Viheltävä lintu on varma kevään merkki. Ostin sen kunniaksi muutaman vaaleanvihreän oksaneilikan.
Kameran kiikutin korjaamolle. On hieman kädetön olo ilman kameraa. Tai siis että kädestä puuttuu jotain. Ja sellainen olo, että nyt varmasti tapahtuu jotain ennennäkemätöntä juuri sinä aikana kun ei ole kameraa. Kotikadullani makaa lohikäärme, taivaalle nousee viisinkertainen sateenkaari, steppaava kurkiparvi poikkeaa kylässä. Tai jotain sellaista, tiedättehän..

ps. kuvat Hanoista.

9 kommenttia:

 1. oh i know that feeling. always feel and think the same when i for some reason am without mine!

  happy birds, please do sing more for us. ♥

  VastaaPoista
 2. Anonyymi2/3/11 05:45

  I hope something amazing like that happens too! I can't wait for spring to break here, its still just rain rain rain!

  VastaaPoista
 3. Juuri eilen päätin, että nyt on kevät ja nyt alan kulkea kamera laukussa mukana koko ajan, jos tulisi vastaan jotain tuollaista kuin kerroit :) Linnun kuikerruksen lisäksi ihan varma kevätmerkki.

  Toivottavasti saat pian kamerasi takaisin.

  VastaaPoista
 4. I bought some flowers too, to celebrate the coming spring :^)

  thanks for passing by and your very nice words!!

  VastaaPoista
 5. sarapirat, ..i went to see new cameras already..
  and the whistling bird was behind the window this morning too!

  urbanresearch, rain buu, sun and the spring yes yes yes!

  himalainen, kamera kassiin ja kumpparit jalkaan. kaduilla on jo lupaavasti lätäköitä:) mun kamera saa ensin huoltoarvion/tuomion (ja sekin kestää 2 viikkoa..) voi olla uuden kameran hankinta edessä..snif.

  at-swim-two-birds, it´s tim for the spring festival!
  thanks for passing by you too :)

  VastaaPoista
 6. Minulle käy aina niin, että jotain erikoista tapahtuu juuri silloin, kun ei ole kameraa mukana...tai sitten sössin kuvat jotenkin. Viimeksi eilen käytin ISOna 800, vaikka piti olla 100 ja suuri osa kuvista ylivalottui. Höh!

  VastaaPoista
 7. Kirjailijatar, kirkkaalla säällä ja etenkin lumisessa maisemassa olen onnistunut sössimään kans kuvia moneen kertaan. Onneksi nykyään pystyy jälkikäteen korjaamaan (ja sössimäänkin..) kuvia vielä moneen otteeseen.

  VastaaPoista
 8. Mun on pakko lähteä varta vasten kuvaamaan, koska kamera painaa kaulassa niin tolkuttomasti. Parhaat näyt on aina tulleet vastaan lenkkipolulla, eikä mitään saumaa taltioida niitä. :(

  Minkä kokoinen kamera sulla kulki mukana?

  Terkkuja! <3
  - Julia

  VastaaPoista
 9. Bionda, hehei! Mulla oli sellanen just sopivankokoinen kamera, mahtui hyvin taskuun. pokkari siis, mutta myös mukavasti manuaalisäätöjä. nyt katselen jo uutta kameraa, en vaan tiedä minkälaista.. järkkäriä hieman himoitsen, mutta siinä on sitten just se vika että se on aika möhkö mukana kannettavaksi. pähkäilyä-pähkäilyä..
  Terkkuja sinne kans <3

  VastaaPoista