keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

isoja asioitaI took part in demonstration against nuclear power. There were some thousands of others too. It felt good to see so many people there. Together we are strong!

ps. i finally have a new camera! I´m so excited. I just need some time to learn more about it. Today i was lying in my bed and testing..
*
Kävin osoittamassa mieltäni ydinvoimaa vastaan. Oli siellä pari tuhatta muutakin. Hyvä niin.
Välillä tunnen itseni niin voimattomaksi isoilta tuntuvien asioiden edessä. Mutta kai sitä aina jotain voi tehdä. Edes sen että marssii eduskuntatalon eteen satojen muiden joukossa. Ja yhtäkkiä sitä tuntee itsensä isommaksi. Ja tuntuu siltä että kun meitä on jo näin monta, niin sillä on jo jotain merkitystä.

Istuin myös ystävän kanssa kahvilla. Kevätaurinko pilkisteli ikkunoista, lautasella oli jaettu korvapuusti. Oli niin mukava taas nähdä ja jutella. Ja sitten tuntuu että jos jollain, niin tällaisilla hetkillä sitä vasta merkitystä onkin.

On vielä yksi asia josta tekee mieli hihkua, se on nimittäin uusi kamera! On se nyt sitten hieno. Enkä osaa sitä vielä edes kunnolla käyttää. Tänään makasin sängyssä ja kokeilin..

8 kommenttia:

 1. Tämä tahtoo tietysti tietää mikä kamera?!

  Niin. Sanoit niin hienosti tuossa pienten suurten hetkien suuresta merkityksestä.
  Ei pidä sulkea silmiänsä Japanin tuskalta, mutta se ei tarkoita etteikö täällä voisi iloita siitä mitä on.
  Näin muuten eilen paljon japanilaisia turistiryhmiä Tampereen kaupoissa, he ostelivat ja kikattivat. Jotenkin jäin ihmettelemään ja sitten ihmettelin onko minulla oikeutta ihmetellä.

  Ja kylläpä tulee nyt vaalit sopivaan aikaan, mitä ydinvoima-asiaan tulee. Hyvä sinulle, osallistun henkisesti kanssa.

  VastaaPoista
 2. Liivia, no niin kato en kehdannu tuossa mainostaa, mutta se on canon 550d. oli hyvässä tarjouksessa, ja olin kattellut sitä jo vähän sillä silmällä. mulla ei vaan ole ollut järkkäriä sitten filmivuosien, täytyy opetella ihan uusiks kaikki.
  Ja niitä vaaleja odotellessa.. kyllä hieman jo jännittää. nämä vaalit saattaa olla todella ratkaisevat monen asian suhteen.

  VastaaPoista
 3. Play with it and enjoy playing.
  Things are moving here too against nuclear power...

  VastaaPoista
 4. moi Outi. hyvä kun on uusi kamera. ja hyvä kun olit siellä, täältä ei voi noin vaan pinkaista minnekään. oli hauska kun greeanpeacen sivuilla sanottiin, että yli 2000 ihmistä ja uutisissa puhuttiin 500:sta... matkasi näytti tosi upealta. tervetuloa takaisin.

  VastaaPoista
 5. Sehän on tosi hyvä kamera! Ihan mahtavaa, että sait sellaisen. Ei varmaan voi ainakaan syyttää kameraa, jos kuvat ei onnistu :)

  Hyvä, että olit siellä seisomassa muiden joukossa. Minunkin olisi pitänyt, mutta olen vaan juossut pää kolmantena jalkana tilanteesta toiseen ja pää sauhuten.

  VastaaPoista
 6. ibb, yep, today some more practising outside when the sun is shining:)

  hannna, hesarissa arvioitiin myös että noin 500. no, oli kyllä monin verroin enemmän. ehkä joillain tahoilla on intressejä vähätellä ydinvoiman vastustajien määrää..
  ja kiitos! on kiva olla taas kotona, lähden pian uuden kameran kanssa vähän skattalle pörräämään..

  Kirjailijatar, no niin on! se on sitten enää käyttäjässä vika jos kuvat ei skulaa;)

  VastaaPoista
 7. Tää on nyt niitä asioita joilla on vähemmän merkitystä.. mutta mistä nuo sun lakanasi on? :) Tykkään niistä.

  VastaaPoista
 8. Merja, lakanat on tulleet lahjana, joten en osaa sanoa kyllä yhtään. aika vanhatkin jo ovat. mutta minäkin tykkään:)

  VastaaPoista