torstai 31. maaliskuuta 2011

¨^¨^¨^¨^¨


Today i don´t know what to say. I´m listening to this song. She can tell you something. The video is also very pretty.
*
Tänään en tiedä mitä ja miten sanoa. Kuuntelen tätä laulua uudestaan ja uudestaan. Hän osaa kertoa. Videokin on kovin kaunis.

6 kommenttia:

 1. Minä pidän. Sekä P J Harveystä että näistä kuvista. Mikä ihme laite tuossa ylimmässä kuvassa on? Kovaääninen? Ihan sairaan hieno. Tuolla kun pääsisi kajauttamaan ajatuksiaan.

  Katsoin äsken neljän suuren vaalikeskustelua ja tulin ihan kipeäksi. Minä en kestä näitä vaalikeskusteluja ollenkaan, en ole kenenkään kanssa samaa mieltä ja koko juttu on jotenkin epäaito...en tiedä.

  VastaaPoista
 2. Kirjailijatar, se on megafoni:) sellanen aika retro. mutta hyvin toimii, sillä pääsis hienosti kajautteleen mielipiteitään ihan minne vaan.
  meillä ei ole telkkaria, mutta lehdistähän tuota vaalikeskustelua tulee seurattua. nyt on jotenkin erityisen hankala tilanne, tuntuu että kaikki puolueet on enempi vähempi samaa huttua, ja kaikki puhuvat ihan mitä sattuu. valita niistä sitten pienin paha..?

  VastaaPoista
 3. Totta tuo vaalihomma, keneenkään ei voi luottaa. Luottaisin mun serkkuun, se on stadissa ehdolla. 57. PJ on ihana. Luin siitä eka kertaa jostain engl. musalehdestä 90-l alussa ja olin jo pelkäsät jutusta ihan myyty.

  VastaaPoista
 4. spring is coming. i see it in your pictures. pretty light, pretty profile!

  VastaaPoista
 5. so i listened to this song earlier in the morning through your blog.
  and then i went for a walk in udine and went into a beautiful shop with books and records. and inside the shop they played this song. and i thought of you. and thought that it is quite amazing how you walk on in italy, and you hear a song and it makes you think of a woman in finland you never met but who made your morning with her pictures and her choice of music!
  so now i listen again.

  VastaaPoista
 6. hannna, oon tehnyt pari vaalikonetta ja yrittänyt pähkäillä ketä äänestää, mutta mutta.. kyllä nää vaalit jännäksi menee..

  sarapirat, no way! i mean yes way:) so nice story. thank you Sara, you really made me smile with this.
  sunshine and lots of love to Italy! <3

  VastaaPoista