tiistai 8. maaliskuuta 2011

*

Any hints for a good camera? I´m still looking for a new one..
Have a good day!
*
Vinkkejä uuden kameran ostoon? Nyt on haku kyseessä, tosi tarkoituksella. Nimim. Kameratonna on kurja olla.

13 kommenttia:

 1. MInä vaihdoin peruspokkarista kolmisen vuotta sitten Canonin 40D kameraan. On ollut jokaisen pennin väärti.

  VastaaPoista
 2. Sinut minä muistan neilikkanaisena. En tiedä, onko se totta, mutta on jotenkin jäänyt mieleen, että sinulla on usein neilikoita.

  VastaaPoista
 3. a small one, a big one? or perhaps, for how much money?
  i am a canon fan anyhow!
  so id say something by canon....
  these pics are lovely.

  VastaaPoista
 4. Meillä on Olympuksen järkkäreitä, mutta en minä osaa mitään suositella. Mies huoltaa kamerat, minä vain painan liipaisinta.

  Neilikoita on pakko saada viikonlopuksi, kun on pienet juhlat. Olen ollut kukatonna liian kauan :)

  VastaaPoista
 5. Jonna, kiitos vinkistä. Canoneita moni kehuu, ja niitä olen vähän jo katsellutkin. on se taas kuitenkin sen verran iso sijoitus ettei viitsi ihan tuosta vaan mitä tahansa tempaista:)

  Ilona, voi ihanaa että joku muistaa minut neilikkanaisena <3 ja kyllä mä niistä kovasti pidänkin. nyt juuri on tuommosia limenvärisiä neilikoita pöydällä.

  sarapirat, well, rather small, but with good possibilities to make photos;) and i have prepared to pay (something..) if i find a good one which would last also for years. Canon could be the one.
  choosing a camera is not so easy! especially when not having endlessly money for it;)

  Kirjailijatar, järkkäri tai semijärkkärihän sen pitäisi olla. täytynee mennä kauppaan ihmettelemään ja kokeilemaan, kivaahan se on. vielä kun olisi joku kassillinen kahisevaa mukana ettei tarttis hinnoista huolehtia;)

  VastaaPoista
 6. I bought a Canon 450D a year ago and I am really happy with it. Haven´t use it too much...but I am happy with the game it gives.

  VastaaPoista
 7. Pink Carnations! lovely!Spring feeling

  VastaaPoista
 8. love those flowers, pink was a color my mom adored, so this made me think of her.

  no suggestions. i am on a hunt for a polaroid :) i adore my pentax k1000 and my digital is a canon 50D.

  VastaaPoista
 9. thank you for the comments and hints:) i will have a head full of good tips when going to look for the camera next time..

  VastaaPoista
 10. Jotain ihanaa sulla tuossa tekeillä. Pitsiä:)

  Minä tietysti tuota omaani suosittelemaan; Canon EOS 400D. Jo toinen samanmoinen mulla menossa ja seuraavakin on varmasti sama, kunhan tuosta aika jättää. Tässä on kaikki mitä tarvitsen ja sopivan kokoinen ja kevyt mukana kuljetettavaksi, joka mulle tärkeetä.
  Nuo hiukan kalliimmat 40D ja 500D ovat homattavastikin painavampia, eikä niissä ole minulle mitään sellaista jota tarvitsisin.
  (paitsi, että studiokameraksi joudun joskus varmasti hankkimaan vielä tuollaisen studimman).

  ps. hullut päivät tulee kohta. Siellä on aika hyvään hintaan yleensä Canonin järkkäri.

  VastaaPoista
 11. Vielä lisään; minusta on vain kaksi vakavasti otettavaa merkkiä Canon ja Nikon. Ja tietysti Leika, mutta se onkin miljönääreille.

  VastaaPoista
 12. Liivia, kevyt sen pitäisi ollakin. en mä sitä muuten saa kannettua mukana. eikä siinä sitten muuten mitään mieltä ole jos se täällä kotona vaan makoilee.
  Leican kameroita hipelsin Rajalan kamerakaupassa, mutta näpit irtosi aika nopeasti kun näin hintalapun. kauniitakin ne ovat, mutta ehkä joku toinen kerta juu..

  VastaaPoista
 13. hi outi,
  i have one that is not so small, but it's not a reflex. it's very easy and supernice. it's a caonon powershot G11. i think now it's already G12. It costs about 450euros. it's not cheap, but it's a very good one! and nice for daily use! good luck with choosing one :)

  VastaaPoista