lauantai 13. marraskuuta 2010

Paris I








It was just yesterday i was walking on these streets. Listening, watching people go by, struggling with them umbrellas, or enjoying the sun shine. Little nice café there, shall we go in? A big cup of tea and a big piece of that delicious pie s`il vous plaît.
*
Vielä eilen kävelin näillä kaduilla. Kuuntelin, katselin, kuljeskelin, poikkesin sisään pieneen kauppaan, haistelin, maistelin, hypistelin. Tuossa olisi kivan näköinen kahvila, mennäänkö sinne? Kuppi teetä ja iso pala tuota piirakkaa, s`il vous plaît. 
Kengät kopisivat katukiveystä vasten. Se kuulosti juuri oikealta Pariisissa.


ps. Osaako kukaan neuvoa miten näitä kuvia saisi hieman isompina tänne? Pitääkö muuttaa jotain koodia jossain..?

5 kommenttia:

 1. paris... still with such a romantic vibe to me.

  VastaaPoista
 2. Menee ihan mahdottomaksi, kun olen ihaillut viime aikoina Solenin Pariisin kuvia ja nyt sinä menit perässä. Pariisiin voi mennä koska vaan ja ikinä ei varmaan pety. Ei sillä, että siellä olisin kovin montaa kertaa käynyt, mutta siltä tuntuu.

  Minäkin laitan vain 800x600 kokoisina kuvat ja valitsen erittäin suuri, mutta minulla mies on muokannut blogipohjaa niin, että isot kuvat mahtuvat. Ja siitä muokkaamisesta en osaa sanoa mitään :(

  VastaaPoista
 3. Paris looks so empty in these photos! It's kind of cool!

  VastaaPoista
 4. Ah näitä! Mulla on syyni miksi yritän pyristää juuri nyt PAriisia pois mielestäni:) Silti tulin katsomaan näitä jo toistamiseen...

  Sitä koodia en osannut muokata minäkään, sen takia siirryin neliöön, kun valinta "suuri kuva" veti ne automaattisesti neliöiksi. Tylsä homma kun ei osaa, eikä omista omaa tietokoneneropattia. Meillä minä olen se joka neuvon miestä kun hän noin kerran puolessa vuodessa päättää tsekata sähköpostinsa:)

  VastaaPoista
 5. sarapirat, it IS romantic. rainy, sunny, full of people or empty, there is the vibe. don´t really get it what makes it. or i do;)

  Kirjailijatar, se on totta, ei siellä kyllä pety. sataa tai paistaa, se on Pariisi. ja siellä riittää jo pelkästään se että saa kävellä hetken niillä kaduilla ja istua kahvilassa.
  Löysin netistä vaikka mitä ohjeita muokkaamiseen, mutta kun ovat englanniksi niin en kyllä ymmärtänyt oikein mitään. jos olisi kärsivälliyyttä niin tätä asiaa jaksaisi selvittää, mutta kun ei taida oikein olla.. ;)

  urbanresearch, it was rather empty in the streets. especially on those rainy days. and november is not the hottest turist season, so maybe that´s why too. it was actually very nice as so empty:)

  Liivia, suomeksi en löytänyt muokkausohjeita minäkään, kuulemma pitäisi olla hyvin yksinkertaista.. pitkulaisia ja neliöitä sitten vaan jos isompaa haluaa.
  S. on sitä mieltä että kyllä mun täytyy itsekin opetella näitä juttuja, niin se ei kovin helpolla auta. ärsyttävää. jos siis onnistun keksimään jipon, kerron kyllä eteenpäin;)

  VastaaPoista