tiistai 30. marraskuuta 2010

it is there
It´s proved now, the sun is somewhere there, even it stays very low in the horizon.
We made a little trip yesterday, results; 1 table and 5 chairs, cake made by my mother, felt shoes (have to show them to you later), frozen fingers and some photos of the northern sun.
*
Todistetusti aurinko on siellä jossain, vaikka kovin laiskasti nippa nappa taivaalle jaksaa noustakaan.
Teimme eilen pienen retken, saaliiksi saimme pöydän ja 5 tuolia (pientä laittoa vaille..), äidin tekemää kakkua, huopikkaat (niistä lisää myöhemmin), huurteisia puita, kohmeiset sormet ja pari kuvaa horisontissa kelluvasta ihmeestä nimeltä aurinko.

8 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia, ja ihmeellinen kynttilänjalka. Nämä ovat niitä päiviä, kun en näe aurinkoa ollenkaan. Se karttelee minua, ei jaksa nousta yhtä aikaisin kuin minä ja menee nukkumaan jo ennenkuin pääsen töistä. Tylsää, mutta tämähän on vain ohimenevää. Pitäisi leipoa, kohta on tiedossa juhlat.

  VastaaPoista
 2. Tykkään pöydän pinnasta, kauniisti kulunut.

  Eilen oli kyllä kaunista. Ajelin bussilla Pispalan läpi ja näin yhtäaikaa kummatkin järvet ja sen kaiken valkoisessa timanttihuurussa. On minulla ainakin kaunis bussimatka.

  VastaaPoista
 3. Kirjailijatar, kiitos. kynttilänjalka on kiva kun siitä voi rakentaa erilaisi muodostelmia. vähän niinkuin joku molekyylirakennelma.
  Leipominen on hyvää kaamosterapiaa, munkin pitäisi kokeilla. mitä ajattelit leipoa?

  Liivia, me käytiin päiväseltään Tampereella ja haettiin sieltä mm tuo pöytä. koko maisema oli yhtä tmanttihuurua, se oli kyllä hurjan kaunista.
  Ja tuosta pöydästä tykätään kans, mietittiin vaan että ehkä sitä olis hyvä kesällä hioa ja lakata, että puu pysyis hyvänä. kait?

  VastaaPoista
 4. heippa,
  vähän harmittaa kun on muka niin kiire, ettei ole kerennyt katsella kaikkea hienoutta ulkona. tai olisi kiva päästä kaupungista kauemmaksikin. ehkä ei tarvitse mennä niin kauas. mutta nämä kuvat on tosi hienoja, ja kakku näyttää hyvältä! kiitos vielä korttijutusta, kiva että tykkäsit niistä.

  lämpöä ja lepoa!

  VastaaPoista
 5. thank you for stopping by my site :) your photos are beautiful. i really love that second one.

  VastaaPoista
 6. Lovely frozen light.
  Love your candle holder...and just keep all this special northen light inside...has something inspiring.

  VastaaPoista
 7. minä en tekisi mitään pöydälle, mutta sinä saat toki lakata:)

  VastaaPoista
 8. Really beautiful picture!

  VastaaPoista