sunnuntai 24. lokakuuta 2010

drop drop dropThese are my thoughts on this rainy rain rain rain day. Dreaming and mind traveling all around, high on the mountain i´m climbing up and reaching the sky.
*
Näissä mietteissä tänään, kun sataa sataa sataa.Mielessäni minä matkailen. Rakentelen pilvilinnoja vuorten huipuille, en yhtään vähempään tyydy.

8 kommenttia:

 1. Minulla taisi mennä koko kulunut viikko vähän samoin, rakentelin vain omia reittejä mielessä. Oli niin paljon alakuloa muuten ympärillä, että ehkä siksi tarvitsikin ne pilvilinnat.
  Meillä lumi sulaa, kuuluu myös drop drop drop.

  Nämä ovat kauniit kuvat, näihin kyllä haluaisi matkata aivan varmasti.

  VastaaPoista
 2. dreaming and mind traveling sounds like a good thing to do on a rainy sunday. i just did a half day of rehearsals. and i am drinking guava juice, wondering what i will dream about.

  VastaaPoista
 3. Pilvilinnoja on ihan kiva rakentaa. Täälläkin sataa ja satoi Korppoossakin, jossa oltiin viikonloppu. Muttei se haittaa, maisema on vähän kuin sellainen vetinen akvarelli, joka ei ole vielä kuivunut.

  VastaaPoista
 4. sweet dreams, and what a nice tree!!! it would fit in my viewmaster project! thanks for your nice words :-)

  VastaaPoista
 5. Upea salaperäinen kuvasarja!
  Meillä taas lumi maassa, pläh.

  VastaaPoista
 6. himalainen, pilvilinnat ja mielikuvamatkailu auttaa moneen vaivaan, alakulon poistoon ne on monasti hyväksi havaittu. toivottavasti tämä viikko tuo mukanaan enemmän iloa, ja aurinkoa!

  sarapirat, dreaming is always good.. and guava juice? from fresh guavas..? sounds so exotic, you know, in this berry-country..no guavas..

  Kirjailijatar, vetinen akvarelli kuuostaa hyvältä, kauniilta sadekeliltä. täällä se oli lähinnä sellainen sameaksi sekoittunut vesivärimuki, kun pensseliä on huljutettu siellä jo monen värin jälkeen. eikä se taivas tänään kyllä yhtään kirkkaampi ole..

  at swim-two-birds, oh yes, view master pictures from different kinds of trees:)
  i wish you a sunny day!

  Liivia, kiitos kaunis! ja vai lunta maassa? uh. täällä ei sentään vielä. vain mereltä puskeva kostea tuuli ja tasaisen harmaata. no, se sopinee maanantaihin..

  VastaaPoista
 7. Wow that tree looks like something out of my childhood daydreams! believe it or not, what I wanted most was a big tree like that to lounge in!

  Lovely pictures, as always :)

  VastaaPoista
 8. Voi kuinka ihanat, ihanat kuvat!!!

  Tämä päivä taitaa olla sellaisen ankean tihkun ja sateen välimaastoa. En tykkää, en yhtään.
  Voi kunpa voisi lähteä marraskuuta pakoon.

  VastaaPoista