maanantai 20. syyskuuta 2010

syvissä vesissä kevyesti kelluen
Rainbow from yesterday made me thinking. So unreal and unbelievable, but still it is there, even you can´t touch it by your hand. Never reach it. Still it´s there.
*
Sataa ja paistaa. Väliin taivas ja pilvet ovat niin kauniissa väreissä että ne tuntuvat lähes epätodellisilta, maalatuilta. Jos sellaisesta taivaasta maalaisi sitten taulun se olisi jo lähes äklö. 
Joskus, aika usein itse asiassa.. kohtaan kadulla tai ratikassa "hahmon" jonka siirtäminen näyttämölle olisi mahdotonta, epäuskottavaa. 
Toisinaan sattuu ja tapahtuu asioita joita ei voi uskoa todeksi. Ja kuitenkin se kaikki on ihan vain tätä elävää elämää. 
Minkä me sitten oikeastaan miellämme todeksi? Meitä on niin monta ja jokaisella meistä on oma maailma, oma kuvamme siitä. Ja kuitenkin tällä samalla pallolla kaikki elämme, tätä todellisuutta jaamme.

Jahas, ja töihin tästä...

8 kommenttia:

 1. tuota minäkin usein ajattelen, siis tätä kaikkea. tänään ei ajatus kulje, oltiin eilen juhlissa aamuun asti. Siis tänään. auts.

  nämä kuvat mulle ihan outoa Helsinkiä. en tunnista. kaunista.

  VastaaPoista
 2. Liivia, aamuun asti juhliminen on elämää parhaimmillaan. todiste siitä että on hyviä ihmisiä ympärillä, ja ehkä myös siitä omasta olemassaolosta, viimeistään seuraavana aamuna, auts;)
  Kuvat on Hietalahden varrelta ja alin tuosta kulman takaa Kauppatorin kupeelta.

  ibb, the sky showed it´s best in all colors:)

  VastaaPoista
 3. what a gift from the sky! the vibrant colors, the depth of the heaven.

  VastaaPoista
 4. Incroyable !!! Beautiful light...

  VastaaPoista
 5. Melanie, it was a beautiful evening..

  sarapirat, can´t add a word for that anymore:)

  Cabrizette, sometimes really unbelievable colors what the nature shows for us..

  VastaaPoista