maanantai 27. syyskuuta 2010

jännittää
Uh huh, i am very excited. This tiny little house next to the sea is soon our own. It´s a very tiny tiny one, no electricity, water one has to carry in, there is a little wooden stove and a gas lamp.
The sea is just right there behind the window, squirrels and the curious little robin are our nearest neighbors. And the best is that one doesn´t need a car to get here. Just jump on your bike and have a ride to the paradise.
*
Huh huh, nyt jännittää. Tämä pieni tupa meren äärellä on pian meidän. Pienen pieni, ei sähköä, vesi kannettava mättään takaa, pikkuinen kamiina ja kaasulamppu. Meri kuohuu ikkunan takana, oravat ja punarinta kurkkivat uteliaina pihapuissa uusia tulokkaita. Ollaan kaupungissa ja kuitenkin jo jossain aivan toisessa maailmassa. Tänne pääsee fillarilla, ja jos osut paikalle, lupaan keittää kahvit.

12 kommenttia:

 1. Mitä ihmettä?! Juurihan vasta haaveilit tällaisesta! Onnea!! Kauhean utelias olen tietysti missä se on. Larussa?

  VastaaPoista
 2. hannna, no kah niinpä! joskus asiat etenee vauhdilla. ja oikein arvasit, Larussahan se:) ja kiitos, ollaan aikas intona tästä..

  VastaaPoista
 3. Oioi, miten hienoa!! ONNEA!

  Minä olen elänyt ensimmäisen vuoteni ko. paikassa <3

  VastaaPoista
 4. wow, are you getting alittle cottage?
  this looks amazing.
  the light! i long for nature!

  VastaaPoista
 5. Aivan mahtava juttu!!!
  Olen hurjan iloinen puolestasi.

  Me ollaan aika usein siellä päin. Lapsen mummi ja vaari asuu Larussa. Siellä tuulee aina ihanasti, just niin kuin pitääkin.

  VastaaPoista
 6. Ihan mieletöntä! Minä ahmin monta postausta kerralla, kun en ole ehtinyt lukemaan mitään blogeja kolmeen viikkoon. Mökki!! Olen ihan kateudesta vihreä, näkisitpäs vaan. Ikuinen haaveni myös tuo mökki rannalla, missä olisi veden pinta ja horisontti. Näyttää suloiselta. Olen niin onnellinen teidän puolesta, mahtava homma!

  VastaaPoista
 7. no nyt en voi uskoa todeksi sitä, että arvasin oikein! vähän aikaa sitten oli juttu arkkitehtipariskunnan uudismökistä siellä. tosi hienoa! vielä on ihania syysiltoja ja -päiviä. mun lapsuuden maisemaa siellä kans, pappani asui siellä. ei mökissä kuitenkaan.

  VastaaPoista
 8. minja, kiitos! ja voi miten jännää että olet siellä elänyt noin pienenä. missäköhän näistä mökeistä..? nyt voin sitä arvuutella siellä käydessäni;)

  sarapirat, yep! it´s gping to be ours! a little cottage on the sunset side.. then when you get your kleinbus drive it here..

  Celia, hohoo! ja kiitos! siinä tapauksessa tervetuloa kylään koko poppoolla! laitamma kahvin porisemaan puuhellalle:)
  ps. tänään tuulikin oikein kovin sopivasti. maja silti suojassa puiden katveessa. aikas mukavaa.

  Kirjailijatar, tattista vaan. kyllä tässä henkseleitä paukuttelemmekin oikein olan takaa. ja onnenpekoiksi itsemme tunnemme.
  meri on rakas.

  hannna, totta se on. ja sen saman jutun mekin luimme ja mä sen jonnekin oikein jemmasinkin..
  meillä on vanha alkuperäinen 50-luvulta. mutta se uudismökki näytti kyllä kans tosi viehättävältä ja kompaktilta. tää on ehkä vähemmän kompakti, mutta söpö;)

  VastaaPoista
 9. ooh onnea onnea! tosi jännää. meri on hieno siellä, "mun" uimapaikkakin varmaan aika lähellä. ehkäpä joskus siellä nähdään. nyt on niin hienoja ilmoja, kamiinalle käyttöä ehkäpä.

  VastaaPoista
 10. Must be quite an amazing feeling; hope I will live to experience it one day! It looks lovely!

  VastaaPoista
 11. Hanna Päivikki, kiitos kiitos! onkohan se sun uimapaikka se sama kallioinen millä pienet elefantit kirmailevat..? se on myös mun suosikkipaikka, siellä hyvinkin saatetaan kuule törmätä! olisi oikein mukavaa:)

  Viilhvile, it is amazing for me too. i feel lucky to go there every time.

  kristina, wo-hey wo ho! thanks! and welcome to visit when ever you decide to come to the North:)

  VastaaPoista