torstai 9. syyskuuta 2010

5 päivää ensi-iltaanWhy to rush anyway. This world keeps turning on despite of me getting in time somewhere or not.

I´m longing for some order. If not in my head, at least in my book shelf. I will start from the red colored books. (thoughts of an actress 5 days before the premier..)
*
Miksi oikeastaan on kiire ei mihinkään. Täällä kyllä kaikki jatkavat kulkuaan riippumatta siitä ehdin minä sinne tai en.

Seuraavaksi järjestän kirjat värin mukaan, aloitan punaisesta. Ehkä tänään, ehkä huomenna. 
Kaipaan järjestystä, en voi sille mitään. Ehkä se on sallittua. Jollain elämän alueella on oltava järjestys. Jos ei muuten niin edes kirjahyllyssä.

6 kommenttia:

 1. rushing slowly.

  chaotic order can be good.
  love to you!

  VastaaPoista
 2. minullakin on kirjat hyllyssä värien mukaan, vaikka muu asunto on välillä totaalisessa kaaoksessa. järjestystä ja mielihyvää ne tuovat ainakin esteetikon silmille. suosittelen! ;)

  VastaaPoista
 3. Onko toisessa kuvassa uusimman juttusi lavasteet? Tosi upea lavastus!

  Meillä on toisessa kirjahyllyssä värijärjestys, enkä koskaan löydä sieltä mitään, koska alan liikaa kelaileen minkä värinen mikin kansi oli. Toisaalta en ole itse niitä sinne laittanut, sekin voi vaikuttaa aika PALJON.
  Mutta hylly näyttää somalta ja kirjat sinne astellut löytää aina etsimänsä, joten ihan hyvä näin.

  En uskalla toivottaa onnea e- iltaan, mutta kaikkea hyvää sitäkin enemmän!

  VastaaPoista
 4. sarapirat, it´s just such a chaos in this little apartment at the moment, it starts to get on my nerves.. but slowly;)
  a big hug for you too!

  kukka-maaria, järjestin jo siniset. nyt en kyllä taatusti löydä mitään, mutta ne kieltämättä näyttävät aika kivalta.

  Celia, no ei kyllä valitettavasti, kuva on Frankfurtista erään näyttelyn avajaisista.

  tuo oman jännityksensä kirjahyllyyn kun on sekaisin keittokirjat, runot, romaanit ja taidekirjat. ainoana yhdistävänä tekijänä väri. hmm..löydänköhän mäkään tuolta enää mitään..
  Ja kiitos toivotuksista! mä olen siinä mielessä taikauskoton (?) että mun mielestä saa aina toivottaa onnea;)

  VastaaPoista
 5. Minäkin kaipaan järjesrystä! Mutta en saa aikaiseksi mitään. Miksiköhän, kun nytkin täällä naputtelen järjestyksestä sen sijaan että tekisin tuolla järjestystä...
  Kirjat mulla on ollut väreineen järjestäytyneenä jo 20 vuotta. Ja aina ärsyttää se punaisten joukko, ja yritän sijoittaa sen näkymättömimpään nurkkaan ja aina se liikaa loistaa. Punaiset kirjanselkämykset pitäisi kieltää:)

  Kiehtovaa näissä kuvissa.

  VastaaPoista
 6. Liivia, järjestely jäi täälläkin sinisiin.. mietin miten väri vaihtuisi parhaiten, mikä sävy seuraavaksi. mietin enemmän kuin teen;)
  Kuvat ovat Frankfurtista ja Baselista viime kesältä. on ollut niin harmaata viime päivät ettei ole tehnyt mieli kauheasti kuvailla.

  VastaaPoista