torstai 15. heinäkuuta 2010

piknikPicnic on the island. Swimming, flying the kite, eating and having nice time with the friends, celebrating the birthday of dear S.
Old fashion graffitis carved on the cliffs made by the sailors long time ago, seagulls, one little monk and many other stories till the very late in the evening, and back home with the last ferry in the middle of the night, sun still hanging on the northern sky.
*
Piknik saarella. Pulahduksia mereen, aaltokelluntaa ja keinahtelua. Lennätimme leijaa, söimme, joimme ja lauloimme, juhlimme rakkaan S:n syntymäpäivää. 
Kallioon kaiverrettuja nimikirjaimia aikojen takaa, lokkien kiljahtelua, kuohuviiniä, yksi kotitekoinen munkki pöytäliinaan kääriytyneenä ja tuhat muuta tarinaa myöhään yöhön asti rantakallioilla. Kotiin viimeisellä lautalla hetkeä ennen auringon hiipumista hetkeksi taivaanrannan taa.

7 kommenttia:

 1. That old sailor graffiti is so cool!

  VastaaPoista
 2. Kalliolta on niin kiva hypätä mereen. Ja piknik kalliolla kukkulalla :) Me olemme nyt täällä Berliinissä ja juuri nyt sataa vettä niin kaatamalla, että on pakko odottaa hetken, ennen kuin pääsee liikenteeseen. Mutta on tämä vaan ihana kaupunki :)

  VastaaPoista
 3. lovely! i will do some picnics too! that is a good idea. today i took the bike and did some fleamarket hopping on the countryside.

  mmmm summer. seems like you are enjoying, outi! a big hug for you.

  VastaaPoista
 4. heippa. näyttää tosi mukavalle. kallioilla loikoilu, meri ja kesäyö. lisää kepeitä kesäpäiviä toivotaan!

  VastaaPoista
 5. Suomimetsistä en juurikaan tykkään, mutta kalliosta tykkään! Hitsi kun meillä täällä ei ollenkaan kallioita.

  VastaaPoista
 6. urbanresearch, the oldest one i saw was from the year 1853. quite cool:)

  Kirjailijatar, me lähinnä luisuttiin mereen vihreää ja pehmeää levää pitkin;) mutta hyvin meni.
  ja ihan mahtavaa että te ootte nyt siellä!

  sarapirat, piknik is always good! and fleamarket hopping at the countryside sounds good too.. have a super summer days!

  Hanna Päivikki, tänään loikoiltiin lisää kallioilla. ja kiipeiltiin ja uitiin. oli vaan aika kova aallokko, mutta se vasta olkin jännää..

  Liivia, metsät on mukavia silloin kun on marjoja ja sieniä, muutoin mä tykkään kyllä kans merikallioista. ja saaristosta.. ollappa pieni punainen mökki jollain kallioisella luodolla kuin Tovella ikään..

  ibb, that was the last ferry coming from the island. not so many people any more in. but it was very beautiful moment.

  VastaaPoista