keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

sunny day in Berlin


Another sunny day in Berlin. Going around with a friend, checking galleries, which this one i liked a lot, photos from Africa.
Drinking coffee and eating a delicious Apfelmandelkuche. Visiting this nice textile shop.
And I´s bike which is cute!
*
Aurinkoinen päivä Berliinissä, ystävän kanssa kylillä pyörien. Kierreltiin gallerioita; valokuvia, kollaaseja, maalauksia. Näistä valokuvista pidin kovasti.
Istuttiin kahvilassa maitokahvia ryystäen ja omenamantelikakkua maistellen. Käytiin tässä kangaskaupassa hipelöimässä kauniita kankaita ja nauhoja.
Ja I:n fillari joka on niin hieno!

9 kommenttia:

 1. Pyörä ja kankaat, kyllä on hienot! Niin kivankuuloinen päivä.

  VastaaPoista
 2. Istun junassa ja netti tökkii, muuten olisin katsonut nuo kaikki gallerian valokuvat läpi. Nyt meni hermot, mutta vaikutti hyvältä.

  Toi fillari on makea. Kun ajaa tuollaisella kukkaispyörällä ei varmaan voi olla huonolla tuulella. Mulla oli sellainen vanha pyörä, jonka maalasin kanssa punakeltaiseksi, mutta nyt se on ihan rämä. Pitäisi korjata jarrut ja vaihtaa pyörät. Se on koristeena pihalla :)

  VastaaPoista
 3. Lovely days. Sunny moments.
  Enjoy!

  VastaaPoista
 4. hi outi! are you still in berlin? i'm so sorry i haven't been in touch before - it's been crazy here lately and i'm so disorganised because of all the work... if you are still here and fancy meeting up for a coffee, do send me an email at twinklestar(at)gmx(dot)net!

  VastaaPoista
 5. the building with big art pieces outside is really cool!

  i'm enjoying these : )

  VastaaPoista
 6. looks like a lovely day! yum Apfelmandelkuche. enjoy.

  VastaaPoista
 7. oh, so lovely... i have this romantic nostalgic memory of berlin. and i guess it is like that. i was only there for a few days a couple of years ago.

  more more! show us more! :)

  VastaaPoista
 8. Oi Berliinissä! Siellähän olisi kaiken muun lisäksi myös Frida Kahloa tarjolla.
  Pidä hauskaa!

  VastaaPoista