torstai 4. helmikuuta 2010

words droppingI´m trying to write a post without the s-n-o-w word. It´s rather difficult as i am surrounded by that phenomenon, but i´ll have a try.

Today i had a coffee brake in this café, one of the nicest in town. Three ladies sitting next to me, they were deeply in some interesting conversation, but talking too silent that i could have followed it. Just some words were dropping in to my table.
I had a black coffee und einen Kugel mit Pinienkern. I had to write it in German for some reason. Oh don´t ask me why.
***
Yritän kerrankin kirjoittaa jotain ilman L-sanaa. Tiedättehän, ilman sitä mikä ympäröi meitä nyt joka puolelta. Se jokin josta on helppo vaihtaa muutama sana bussipysäkillä ventovieraan kanssa, tai päivitellä hiljaisen hetken tullen puolitutussa seurassa. Lallallaa..

Vietin tänään oman hiljaisen kahvihetkeni tuossa ihanassa kahvilassa Kalliossa. Viereisessä pöydässä kolme kaunista naista olivat uppoutuneina kiinnostavaan keskusteluun josta olisin halunnut saada myös osasen. Kurotin korvillani kohti, mutta puhuivat niin hiljaa. Muutama sana tipahti siihen pöytään jossa istuin, ja yritin arvuutella loput.
Minulla oli mustaa kahvia und einen Kugel mit Pinienkern. Se piti nyt jostain syystä kirjoittaa tuohon saksaksi. En tiedä itsekään miksi.

17 kommenttia:

 1. Ovatko kuvat Villipuutarhasta? En ole koskaan käynyt, mutta kauan olen halunnut. Tai olivat mistä hyvänsä, niin onpa uskomattoman ihanan näköinen paikka. Minä haluan kanssa tuonne kahvia juomaan ja herkkuja syömään.

  VastaaPoista
 2. Kirjailijatar, juu sieltä ovat. se on jännä paikka. sisustuskin on aina joka kerralla eri. se on nimensä mukaisesti villipuutarha. niin ja ihania herkkuja löytyy tietysti myös. jos olisin jaksanut olisin ottanut herkullisen näköistä suklaakakkua..

  VastaaPoista
 3. Tuo on multa käymättä. Millä kadulla se on? Tahtoo kans ens reissulla.

  VastaaPoista
 4. Kiitos, ettei sitä sanaa mainittu!
  nimin kyllästynyt talveen myös

  VastaaPoista
 5. I think I read about that café somewhere(papper?), looks familiar. and cozy! mm that sweet look so good:) happy weekend outi!

  VastaaPoista
 6. There are such a lovely colours in your pictures!

  VastaaPoista
 7. Tuosta paikasta jäi niin mukava muisto!
  Täytyypä käydä siellä uudestaan. Viimeksi, kun meinasin mennä sinne, oli Villipuutarha täynnä. Ehkäpä just jokin arkiaamu sinne mahtuisi.

  VastaaPoista
 8. Liivia, Kaarlenkadulla, ihan siinä Brahen kentän lähellä. on muuten maanantaisin kiinni, oon todennut sen pari kertaa kiskoessani ovea..

  arle, juu kevättä odotellessa..

  Maria, place to visit if you come to helsinki:)
  i wish you a happy weekend too Maria!

  la ninja, i didn´t say that!

  andrea tachezy, thank you Andrea. happy saturday for you!

  Celia, niin jäi! vois joku arkiaamu käydä aamukahvilla..?

  VastaaPoista
 9. Ehdottomasti aamukahville!!!
  Jahka paranen tästä tylsästä taudista, niin mennään.
  Laitan sulle postia!

  VastaaPoista
 10. oh, it looks like an amazing café, i wouldn't mind spending my friday there, listening to others conversation... what is a kugel mit pinienkern? i know it is with pinecone seeds, but the ball itself? looks yummie anyhow. lovely saturday to you!

  VastaaPoista
 11. bin froh, dass ich das café an meinem letzten tag in helsinki noch besucht hatte. umso besser kann ich mir jetzt vorstellen, wie du dort drin gesessen und eine pinienkugel gegessen hast.

  kugel kugel kugelrund!

  VastaaPoista
 12. Oh, Kallio ja Brahen kenttä...

  Upea kahvila, sinne minäkin menisin!

  VastaaPoista
 13. oho ihan eri näköistä kuin silloin kun kävin. musta tuntui, että olen liian vanha !? sinne. suloinen paikka silti. ja pikkutytöt sai oman teekannullisen. ikävä kahviloihin. päätin, etten mee enää minnekään ennen kuin sitten kun ei tarvitse sataa kerrosta vaatteita noille pienille.

  VastaaPoista
 14. Long black coffeee with sweets. For a break the place is perfect.
  And no white words over there.

  VastaaPoista
 15. this cafe looks amazing! i think i'd love any cafe with a sewing model doll dressed in a white laze blouse, but the rest looks so beautiful too :)

  VastaaPoista