lauantai 20. helmikuuta 2010

huokausI went swimming and had sauna. Slept only few hours despite of that. Got up early to realize that it´s far too cold to go out and catch the sun.
Plants on the window cill are demanding for more space. Soon it´s time to get some new pots and seed herbs.
I´m listening to this.
***
Siivosin juuri sen verran että voin sanoa siivonneeni. Kävin naku-uimassa ja saunassa. Valvoin lähes koko yön. Nyt on hieman omituinen olo. Leikkasin paitamekkoani varten liian pienet etukappaleet. Onneksi kangasta on vielä jäljellä, ompelen siihen jonkun lisäsiiven.
Ikkunalaudalla kasvit tunkevat toistensa ruukkuihin, raivaavat lisää tilaa. Pian voi jo kylvää yrttejä itämään.
Ulkona häikäisee muttei tee mieli mennä. Liian kylmä. En jaksaisi enää talvea. Kuuntelen tätä.

15 kommenttia:

 1. Täälläkin kaikki kasvit tursuavat ruukuistaan,pyytävät tilaa ja uutta multaa. Toivon kovasti,että mies hoitaisi ne,hän on meillä se viherpeukalo ja minä vain tapan kaikki kasvit..:)
  Ja hyvä kun puhuit mekostasi,olen unotanut koko mekkoasian,oho! Hmm,jaksaiskohan sitä mennä leikkelemään kaavoja..hmmm,vai kutoisinko mielummin tässä sohvalla auringonpaisteessa..hmm..vaikeita päätöksiä:)
  Ihanaa viikonlopun jatkoa sinulle,koita saasa päivä käyntiin vaikka herkuttelemalla vähäsen:)

  VastaaPoista
 2. Lankasuorasta vielä, että todennäköisesti se paitamekossasi on sama kuin keskietu ja keskitaka. Viiva joka jakaa esim. takakappaleen kahtia keskeltä. Hihoissa vähän eri juttu, kun ovat asymmetriset.

  VastaaPoista
 3. Kävitkö Yrjönkadun hallissa siis? En ole käynyt siellä koskaan mutta mieli tekisi.

  VastaaPoista
 4. Valvo(a?)minen ei oo niin paha kaupunkissa... voi katsoa ikkunasta ulos ja huomata että, heh on en oo ainoa kenellä ikunassa valo

  Minä haluaisin sen korvapuustin edelissesta postista ja niin kaunis punapää siinä videossa :)

  VastaaPoista
 5. niina, siemenien kylväminen on jännää, kun ei oikein tiedä mitä sieltä lähtee itämään. mutta ruukkujen vaihtaminen ei sitten niin jännää.. en oo minäkään mikään viherpeukalo, ja oon hieman ihmeissäni ja kyllä kovin iloinen kun jotkut kasvit näyttää siitä huolimatta viihtyvän kodissani vuodesta toiseen.

  Sari, herttinen.. ja miten tää nyt sitten pitäisi ottaa huomioon..? mulla taitaa olla vielä paljn opittavaa;)

  Merja, joo se on paras paikka. musta on tullut ihan vakkari vesipeto siellä. pieni ja viihtyisä, ja kunhan välttää ruuhka-ajat, niin ihan mahtava mesta.

  marika, no se on kyllä totta. ja kummallista se onkin, että oli kello mitä tahansa niin aina joku muukin valvoo. harvoin sitä on ainoa, ja se hieman helpottaa.
  korvapuusti on hyvää!

  VastaaPoista
 6. Huokaus tympeälle talvelle joo, mutta sellainen hyvä huokaus kankaallesi; niin kaunista.
  Toivottavasti lisukkeiden jälkeen tulee hyvä. Tuo sitruuna alkaa jo näyttää vähän ohimenneeltä, vai luulenko vain. Tuli mieleen eräät sitruunat, jotka vein kouluun maalausasetelmaa varten ja jäivät siihen asetelmaan aika toviksi, sitten eräänä päivänä yksi oppilaistani oli paiskannut sen seinään ja löyhkä oli sanoinkuvaamaton.
  No tämä nyt ei liittynyt mitenkään sinun sitruunaasi, se on varmasti ihan ok.

  VastaaPoista
 7. Laitoin eiliselle kauppareissulle, niin paljon vaatetta, että jo pelkkä kävely tuotti aikamoisia haasteita. Super tönkkö olo ja naama paleltui.
  Tänään ei jaksais mennä ulos lainkaan.

  Kuvissasi on jo kevät!

  VastaaPoista
 8. the colors on your pictures are full of spring, but i understand it is far from spring outside...
  hope indeed that your sleep will return, soon soon. take good care, stay warm!

  VastaaPoista
 9. lovely! i was repotting my plants too, this morning.

  VastaaPoista
 10. Liivia, kangas on kaunis ja pellavaa. Vähän tönkköähän pellava on, en tiedä millä sen sais kauniisti laskeutumaan. Ja pitäisköhän ostaa silitysrauta..?
  Kyllä toi sitruuna on ihan parhaiden päiviensä. Mä en vaan raaski ikinä heittää niitä pois kun ne kuivuu noin nätiksi;)

  Celia, no sepä se. Otsa ja poskipäät meinas jäätyä ja irrota kokonaan kun eilen uskaltauduin kahvilaan.
  Ja kiitos, onpa kivaa jos kuvissa olisi jo pilkahdus keväästä. Jos se on sinne salaa hiipinyt, on se jo varmasti jossain lähistöllä..

  sarapirat, that sounds very good, spring colors in the photos. outside snowing some more.. *sigh*
  last night i slept very good. it was needed. i really like sleeping and dreaming.

  at swim-two-birds, i will do that too soon. that´s also something that makes the spring:)

  VastaaPoista
 11. Hih, minua nauratti lisäsiiveke :D Olen itse niin tohelo ompelemaan, että niitä tarvitaan harvasen kerta. Tai sitten voi aina pienentää ja pienentää kokoa, jolloin menee lapselle.

  voikun meilläkin tursuaisi edes joku kasvi. Mulla kuolee kaikki...Toivon kovasti että viherpeukaluus pääsisi kukkimaan täällä kun puitteet on vähän paremmat ja valoakin tulvii joka suunnalta.

  VastaaPoista
 12. ich hatte gestern den ersten frühlingstag! war im appenzell mit einer freundin. sonntags noch auf den langlaufskis, doch gestern schien die sonne auf unsere nasen und es gab gelegenheit, jacke und schal auszuziehen beim spazieren.

  wir haben auch über saunas gesprochen. meine freundin hat geschwärmt, wie gut das tut und ich hab vom bier in der sauna erzählt und dem riesigen teller sushi...

  ich hoffe, dir geht es gut? abgesehen von gelegentlichen schlafstörungen?! den sprachkurs habe ich nicht vergessen. hab nur grad so viele sachen am laufen zur zeit... bis bald!!

  VastaaPoista
 13. oh, i love dreaming too. do you keep a dream book? lately my dreams are the weirdest...

  VastaaPoista
 14. eläköön lisäsiivet!
  ps. en uskalla sanoa mitään talvesta. taidan olla pohjoisen pallonpuoliskon ainoa, joka on ihan innoissaan, että lisää lunta tupaan vaan!

  VastaaPoista
 15. Have a great week! I hope it gets warmer soon.

  VastaaPoista