torstai 21. tammikuuta 2010

little weather reportHelsinki this morning -18, sunny and crispy. I have been working at home and soon i go to the rehealsars. Takes a bit time and patient to dress up before going out. So many layers; undershirt, "middle"shirt, pullover, tights, trousers, socks, woolen socks, jacket, scarf, hat, mittens..puuuh!
***
Pieni sääkatsaus; Helsinki tänä aamuna -18, puolipilvinen ja kirpeä pakkas-sää.
Olen tehnyt kotihommia ja pian lähden harjoituksiin. Ottaa vain oman aikansa ja kärsivällisyytensä ennen kuin pääsee ovesta ulos. Niin monta kerrosta puettavana; paitaa alle ja päälle ja siihen väliin, sukkia, sukkahousuja, villasukkia, tumppuja, sormikkaita, huiveja, villaa, silkkiä, kasmiria.. Välillä haaveilen vain yhdestä isosta untuvaisesta makuupussista jonne sujahtaisin ja lokkisin siinä paikasta toiseen..

11 kommenttia:

 1. Hauska ajatus tuo makuupussissa pomppinen. Tulee mieleen jotkut nuoruuden telttaretket...Täällä on paljon vähemmän pakkasta, mutta niin pureva tuuli, että järki meinaa päästä lähteä. Kauniita kuvia olet pakkasesta huolimatta saanut otettua, ihanat värit.

  VastaaPoista
 2. Onpa kylmää tänään Helsingissä! En edes muista milloin viimeksi olin talvella noin kylmässä Helsingissä. Löysin blogisi Sarapiratin blogin kautta;sinulla on hieno blogi!

  VastaaPoista
 3. tuttu tunne. juu.
  terveisiä vaan kerrospukeutumisen ja kuoriutumisen välistä. jostain sieltä.
  ääreisverenkierto on hiipumassa- sormet valkeina ja sinertävinä ja nenä noessa.

  kuultavat maisemat sulla siellä.

  VastaaPoista
 4. -18!! Wowser! Keep warm!

  VastaaPoista
 5. oh, it looks beautiful. here about 8degrees and rain. inbetween the sun peaked out and i went for a long walk in the forest. but the rain makes me very happy right now. enjoy the rehearsals, what are you rehearsing?

  VastaaPoista
 6. Minulla on pitkä KARMEE musta toppatakki, en tahdoo sitä käyttä mutta nyt on ollut PAKKO! Tä toppatakki päällä on olo kun kävelen makuupussissa... öäk, en suosittele yhtään :)

  VastaaPoista
 7. Mulla olis se villi untuvatakki 70- luvulta, mutta sekin on vallan KARMEE.
  Mieluummin puen noita kerroksia kuin viuhdon siinä asussa. Makuupussi, jossa on pyörät vois olla kiva.

  Niin kaunista näissä kuvissa.

  VastaaPoista
 8. I love to discover the places i visited in summer...they are so differently beautiful.
  I can imagine thinking about going out or not in front of a huge amount of cloths.
  Have a great weekend

  VastaaPoista
 9. Kirjailijatar, täällä Helsingissä kans usein tuulee, mereltä. se on kesällä ihan jees.. ;)

  Yaelian, no hei! tervetuloa:)

  Ritva, eikä kerroksissa sinänsä mitään vikaa, mutta välillä tuntee ittensä niin täyteen topatuksi että hyvä kun pääsee liikkeelle..

  Melanie, yep, i will!

  Sarapirat, i´m working on several different projects in theaters:)

  Marika, joo mut se on varmasti lämmin! aika paljon me pohjolan asukit joudutaan joustaan kauneudesta kun on kuitenkin pysyttävä jotenkin lämpimänä tuolla ulkona..

  Celia, villi untsikka 70-luvulta kuulostaa tosi coolilta? siihen ehkä vielä sellaset puoli naamaa peittävät aurinkolasit ja chillisti kylille notkuun..?
  Makuupussi pyörillä kuulostaa hyvältä, pääsis rullaileen paikasta toiseen..

  ibb, you recognize the places? or sure, it´s just more white around, otherwise the same:)
  have a great weekend you too!

  VastaaPoista
 10. Samaisesta syystä en pääse nykyään ovesta enää ulos ollenkaan. Ja kun nyt ei ole mitään pakollisia menoja, niin miksi mennä, linssejä ja tomaattimurskaakin on ruokavarastossa vielä... Tuo pakkanen alkaa pikkuhiljaa potuttamaan.

  VastaaPoista
 11. Liivia, tänä aamuna -21.. kiva kun talvi on talvi, mutta kun ei kerrokset enää riitä. tarttee kohta oikeesti ruveta katteleen sitä makuupussia..

  VastaaPoista