tiistai 5. toukokuuta 2009

dancing ears and losing my concentration..I should do my tax papers now. Uhh, it´s such a work.. First i anyway have to wash the dishes, do some blogging and read very important news from the net.. Like for example about this research that says Vincent van Gogh didn´t cut his ear himself, but it was probably Gauguin who did it after a heavy quarrel. Well that is a news, eh? And they made this research for 10 years, think about that.
Ok. Now i seriously need to start with my taxes. Yep. Yep..

ps. oh and the photos are from vappu, from a tango event in a park. It was very nice and very very crowded:)
***
Haen inspiraatiota veroehdotuksen tekemiseen. Ei nimittäin nappaa yhtään, mutta pakkohan se on. Se aloittaminen on aina kaikkein vaikeinta. Taas pakoilen ja keksin kaikkea muuta mikä pitää hoitaa ensin, kuten tiskata astiat, päivittää blogia ja lukea tärkeitä uutisia netistä.. kuten nyt tämäkin. Uusi tutkimus väittää ettei Vincent van Gogh leikannutkaan korvaansa itse, vaan sen silpaisi Gauguin jonkin riidan päätteeksi. No onhan tämä nyt uutinen, eikö? Ja asiaa sentään tutkittiin kymmenen vuotta, että miettikääpä sitä.
(asiasta lisää täällä, tosin vain englanniksi..)
No niin. Nyt ihan tosissaan on ruvettava hommiin. Jep. Jep..

ps. niin ja kuvat ovat Vallilan tango-tapahtumasta vapulta. Kiva tunnelma ja kovin kovin täyttä:)

18 kommenttia:

 1. interesting theory with the ear! blogging is such a time consumer...there's always posts to read and comments to make : ) hope your tax paper work will be swift and over in no time ( allthough they rarely are)

  VastaaPoista
 2. hehe but i'm just as bad..now i really have to get working : )

  VastaaPoista
 3. Lea, he he, me too;)

  VastaaPoista
 4. Eikö o pimeetä että aamulla kun miehen karmea kelloradio herätti niin sieltä tuli uutisista ensimmäiseksi tuo korvajuttu.
  Semmoseen pitää ihmisen herätä, ...tana.

  VastaaPoista
 5. Ha! Ha! Happy taxes!...

  VastaaPoista
 6. ooh, this looks like fun! i am just getting into tango music. i would have loved to seen this and listen to the music.

  now go do your taxes! ;)

  VastaaPoista
 7. violet, karrmea korvaherätys;) toivottavasti päivä sujui kuitenkin ihan mallikkaasti irtileikatusta korvasta huolimatta..

  jane, ha haa to you too;) i´m almost finished..

  kinako, finnish tango is something quite confusing, compared to argentinian tango, but i´m sure you would like it! and especially the atmosphere in the finnish tango places:)
  and now back to taxes.. a little way to go still.. ;)

  VastaaPoista
 8. Tuollaisissa vapputansseissa olisi ollut hauska käydä! Korvauutista minäkin lueskelin tänään, aika jänskä juttu :).

  VastaaPoista
 9. Voi, tuonne Tangoon piti minunkin mennä, mutta iski väsymys ja jäin kotiin syömään munkkeja.
  Mahtuiko siellä kuitenkin tanssimaan?

  Tuosta van Gogh jutusta tulee mieleen ihan eka Vincent ja Theo leffa, jonka näin aika vasta. Ihan hieno elokuva minusta ja niin surullinen.

  Veroehdotuksen laatiminen on kyllä aika tuskaa. Toivottavasti pääsit jo niskan päälle ja helpottaa!

  VastaaPoista
 10. Hello again! Vappu looks like so much fun! No wonder you feel distracted!

  I read the post you wrote on my blog, I promise to write something in English so you can understand a bit of the nonsense I keep blogging about every day, he he :P

  ¡Hasta luego!

  VastaaPoista
 11. Haa noilla kulmilla juuri asuin muutaman vuoden enne Pariisiin lähtöä, Pernajantien ja Mäkelänkadun kulmassa. Ei siellä vaan silloin tangoa tanssittu. Ihanat juhlat !

  VastaaPoista
 12. I heard about Van Gogh and his ear on the news tonight too! Having it sliced off by Gaugin with a sword sounds quite terrifying. Can't quite imagine it. But can definitely imagine Van Gogh turning it into a tale of self mutilation to save a friend. Bizarre huh! The photos of the dancing and musicians are wonderful - what a lovely place to live.

  VastaaPoista
 13. That definitely caught my attention....dancing ears. ;)
  Ian would be proud of you...you sure know how to put catchy titles to your posts.
  And his ear was cut of with a sword? That Gaugin! I must go read about that.
  Have a nice day, Jeannette

  VastaaPoista
 14. dancing and taxes. I love it! xoxo

  VastaaPoista
 15. Olin ennen Vallilan tapahtumissa aina. Tuli ihan kauhea haikeus. Asuu siellä vieläkin ystävä, ja oli varmaan muuten tuollakin.

  Mä olen kuullut tuon Gauguin korvanleikkaajana- jutun ennen kun kuulin, että se olisin Gogh itse. Riippuu kai mistä tietotoimistosta kuulee...mene ja tiedä sitten kuka oli oikea syyllinen. Mutta se Gauguin tais olla muutenkin aika tasapainoton tyyppi, eikähän silla Goghillakaan kaikki niin silosesti elämässään tosiaan ollut. Varmasti aika parivaljakko niihin aikoihin.

  VastaaPoista
 16. Vai on sellainen Vincent ja Theo-leffa, haluaisin nähdä!

  VastaaPoista
 17. Taas minä täällä- että oikein uutisoitiin kansainvälisesti korvajuttua! No onpa outoa, kun ei tämä mulle ollut mitenkään uus juttu, kuultu n. 20 vuotta sitten. Enkä ole elämänkertaa kummempaa lukenut.

  VastaaPoista
 18. Celia ja Liivia, tää oli mulla neljäs vappu kun pistäydyin Vallilan tangossa, ja täytyy sanoa että niin ihana kuin tunnelma olikin, alkoi tänä vuonna olla jo niiiin paljon väkeä ettei siellä oikein mahtunut edes tanssimaan..että sikäli kotiin jääminen munkkien kanssa oli ihan oikea veto;)

  ja Liivia, aikamoisen tutkimuksen takana (10 v.??) toi korvajuttu vaikutti olevan. ja ehkä parasta siinä on just se tulos: "mahdollisesti" Gauguin;) he hee, kyllä kaverit naurais nyt partaansa kun kuulisivat,.

  VastaaPoista