perjantai 13. helmikuuta 2009

friday fever
It´s friday and the sun is shining. I wanted to post some good mood photos, memories from the last trip to Switzerland and France. I´m already planing a new trip...
It´s always like this when the spring starts to come, i get this a bit restless feeling that i need to go somewhere, travel, change the place for a while.

Maybe it´s something very natural? I mean, birds move to the south for the winter, in the spring they come back here again. Many animals travel between the seasons for better food or warmer place to stay
...i need to travel to the South for a good cappuccino, want to sit in the sun in some nice café and watch the people walking by.. ;)
***
On perjantai ja aurinko paistaa. Halusin näyttää joitain hyvän mielen kuvia, muistoja viime reissulta Sveitsiin ja Ranskaan. Suunnittelen jo uutta matkaa...
Se on aina tällaista kevään alkaessa kurotella sormiaan kohti, tulee tämä tämmöinen hieman levoton olo. Pitäisi päästä reissuun, matkalle, vaihtaa maisemaa.

Ehkä se on jotain hyvinkin luonnollista? Linnut lentävät talveksi etelään ja palaavat kevään koittaessa takaisin. Monetkin eläimet vaihtavat paikkaa vuodenajasta riippuen. Paremman eväksen ja lämpimämmän asuinpaikan perässä.
....minua houkuttelee jossain etelässä katukahvila ja cappuccino. Istuisin auringossa ja katselisin kun ihmiset kävelee ohi... ;)

12 kommenttia:

 1. Juu, mulla aina levottumuus alkaa tosi voimallisena joulun jälkeen. Nyt olen jo rauhoittunut, kun matka on tiedossa. Siihen on vaan niin pitkä aika.

  Olisi ihanaa lähteä keväällä piipahtamaan jossain, mutta viikonloppu on sellaiseen armottoman lyhyt. Täältä periferiasta kun menee jo yksi yö siihen, että saa itsensä sinne mistä koneet lähtee.

  Parasta syventyä vaan matkakirjoihin ja haaveiluun.

  VastaaPoista
 2. Matkakirjat ja haaveilu on parasta ensiapua matkakuumeen iskiessä. Onneksi omassa mielessään pääsee kauas, nopeesti ja halvalla;)
  Ja jo varattu matka rauhottaa kummasti...äkkiä ne kuukaudet menee..

  VastaaPoista
 3. Ai kun tykkään tuosta ekasta kuvasta. Oikein kovin tykkään.

  Joidenkin mielestä on "älytöntä haikailla" muille maille vierahille. Että oma maa olisi vaan se mansikka. Mut kun ei kaikki edes tykkää mansikoista!

  VastaaPoista
 4. .. ja jotkut ihmettelee että mihinkä se siitä muuttuisi vaikka jossain toisaalla olisikin. kyllä se vaan minun mielestä muuttuu. hyvä aina välillä ottaa etäisyyttä ja katsella elämän menoa eri kulmasta.
  vähän ikäänkuin avartaa sitä makukokemusta, jos jotain muutakin välillä kuin niitä mansikoita..

  ja kiva kun tykkäät kuvasta;)

  VastaaPoista
 5. Minäkin tykkäsin ihan kovasti kovasti ekasta kuvasta. Unohtu sanoa, kun itekkäästi jo viiletti vierailla mailla.

  Niin, hehän voivat pysyä mansikassaan, jotka mustikkaan eivät tahdo. En vaan tajua, miksi he pitävät usein niin kovaa meteliä asiasta, ikäänkuin paheksuisivat matkustavaa.

  VastaaPoista
 6. the sun came to copenhagen today also! must have come via helsinki : )
  i long for travels to warmer places also. those birds really got it figured out. have a good weekend

  VastaaPoista
 7. Liivia, ehkä niitä mansikan maistelijoita kuitenkin uteliaisuus kutkuttaa. ovat varmasti myös niitä jotka tykkäävät että kun on aina menty näin, niin mennään tästä eteenkin päin. ja tuommoset kaiken maailman matkailijat sotkee ikävästi sitä kuviota..ehkä ;)

  kiitos kehuista, kuvan puutarhavaja on nyt taatusti itsestään pollea:)

  Lea, i hope the sun took my greetings for you on it´s way:) have a good weekend you too!

  VastaaPoista
 8. my words! ;-)

  I love italian coffee as well (the absolutely best espresso and cappuccino I ever had: napoli! 25m from the train station! if you'll ever go there: taste it! it's like being in heaven!!)

  I DO love italy.
  the sun.
  the warmth of the people.

  could travel there every year... would be great being a bird and not have to think about it... just flying...

  VastaaPoista
 9. I totally understand your feelings; even if I don't long to get going so much lately, it was like that for a long time. But I miss the sun on my face too. Maybe tomorrow will be the day :)

  VastaaPoista
 10. Yes, travelling would be great :)
  Your photos are nice. I love the clementines. Is the green house in your garden?

  VastaaPoista
 11. I love this pictures - colors and emotions ! So nice and quitely !

  VastaaPoista
 12. These photos look so fresh!!

  I love to travel too!! Have a great trip to France!!

  VastaaPoista