tiistai 6. tammikuuta 2009

on the road

We drove thru Italy and visited Torino on our way. In Modern Arts Museum was an exhibition of Enzo Mari, italian designer. Some nice ideas and works, but i didn´t like all.

Last photo is from a gas station where we stopped. Very next to it was a huge lake (Lac Léman) and behind those mountains. What a view those people have who are living there! I had to think how would it be to see all that every day from your home window. Don´t you think one should climb up on those mountains when seeing them every day?
***
Ajoimme Italian kautta ja pysähdyimme Torinossa. Modernin taiteen museossa oli Enzo Marin näyttely. Näin joitain kivoja ideoita ja töitä, mutten pitänyt läheskään kaikesta.

Viimeinen kuva on moottoritien varrella olleelta huoltoasemalta. Rinteen alla valtava järvi(Lac Léman) ja niiden takana kohosivat mahtavat vuoret. Mikä näköala! Miltäköhän mahtaa tuntua asua kaiken tuon äärellä, nähdä se maisema joka päivä keittiönsä ikkunasta?
Minun olisi ainakin pakko kiivetä noille vuorille jos näkisin ne päivittäin ikkunastani.

6 kommenttia:

 1. Niinpä niin, miltä tuntuu italialaisesta kun elää melkein missäpäin Italiaa tahansa kuin upeassa museossa tai kuin maailman seitsemännessä ihmeessä, ainakin minun näkökulmastani katsoen.

  Kerran nukuin yön sisilialaisen ystäväni parvekkeella, joka roikkui rotkon päällä ja näkymä oli suoraan savua hönkivään Etnaan. Ei sitä vain voi käsittää vieläkään, että se oli sen hepun arkinäkymä.

  VastaaPoista
 2. pakkohan sen on vaikuttaa mitä päivittäin ikkunastaan näkee, varmasti ovat keskivertoa onnellisempia italiassa rotkon päällä, vuorenrinteellä tai keskellä oliivipuutarhaa asuessaan ;)

  reissussa tulee usein mietittyä että kyllä aivan uskomattomia maisemia moni katselee..

  VastaaPoista
 3. I very much love the photos you take. They always show so much atmosphere.

  VastaaPoista
 4. It sounds like you hade a wonderful trip.

  VastaaPoista
 5. thank you Karin, you made my day ;)

  and Andrea we really had a wonderful trip, now getting slowly back to everyday life :)

  VastaaPoista
 6. I have to go through all your lovely photos and all the post I have missed in these past days... It looks like you've had a great trip! What a wonderful way of beginning a new year!

  VastaaPoista