torstai 25. kesäkuuta 2015I haven´t taken any photos for a while. I haven´t done a lot, and still i have the feeling i´m all the time doing something, but nothing gets done. Little frustration in the air..

But. At least some planing. We will need a tent. For the whole family. I am no sure if it´s a good idea, but will give it a chance! We are heading to a festival soon. And camping. And biking a lot, all together. I hope it´s not going to rain too much..
*
Lievää turhautuneisuutta ilmassa. Minulla on sellainen olo että koko ajan on jotain, kädet täynnä töitä, enkä silti saa mitään aikaiseksi. Asiat seisoo, venyy ja paukkuu, kirjoittelen itselleni listoja, ja unohtelen sitä mukaa kun.

No, jos jotain, niin retkiä jaksan suunnitella. Lähelle ja kauas. Nyt tarvittaisiin teltta, sellainen mihin mahtuu koko tämä perhe. En sitten tiedä onko telttailu kahden pienen lapsen kanssa hirveän hyvä ajatus, mutta pakkohan sitä on kokeilla. Me meinataan festareille, ja pyöräretkille, ja kuka tietää vielä minne, jos oikein innostutaan. Kun nyt ei jaksaisi sataa koko kesää..

2 kommenttia:

 1. Hän on kyllä niin hurjan suloinen touhuaja!

  Hyvä te, niin sitä pitää. Vaikken itse telttaillut enkä pyöräillyt pienen kanssa, mutta festareilla kävimme. No okei, kerran.
  Musta tuntuu, että kaukoretket on paljon helpompia suunnitella kuin lähiretket. Lähiretkien bussiyhteydet on niin hankalia, kalliita ja kinkkisiä, että lyön hanskat tiskiin aika äkkiä. Ja kyydin tai seuran ruiputtaminen se vasta hankalaa onkin. Taidankin siis pysyä loppukesän kotona, joka ei nyt yhtään tunnu ahdistavalta sekään.

  VastaaPoista
 2. Tosiaan, suloinen siivooja sinulle! (Vai sotkija...no, ei mennä pikkumaisuuksiin :))
  Minä tykkään telttailla. Tänä kesänä mietittiin, että otetaanko koira mukaan, mutta päädyttiin siihen, että koira jää sitten kuitenkin kotiin, kun telttareissu alkaa. Mutta sitä oikein odotan.

  VastaaPoista