tiistai 7. huhtikuuta 2015

tiistai


Last photos from Paris. Maybe.
Listening to Keith Jarrett, such a great pianist. I love him. And Stephan Micus; Implosions. And the foghorn from the sea.

Cooking lentil soup. That´s my tuesday.
*
Viimeiset kuvat Pariisista, ehkä.
Kuuntelen Keith Jarrettia, yksi rakkaimmista muusikoistani. Ja levyä Stephan Micus; Implosions. Ja sumutorven huutoa mereltä.

Linssikeitto porisee liedellä. Tämmöinen tiistai.

5 kommenttia:

 1. Ihania kuvia. Ei Pariisin kuvia voi olla koskaan liikaa.
  hyvää viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Näissä(kin) kuvissa esittäytyy minun Pariisini, joka taitaa olla aika lähellä sinun Pariisiasi. Näitä ei minustakaan voi olla liikaa, kun taas niistä kliseisistä Pariisi-kuvista saa helposti tarpeekseen (täällä sinun luonasi niitä ei ole!). Ja toisaalta Pariisi on koko se kokonaisuus, kaikkineen.
  Just luin japanittarien rakkaudesta suureen pariisi-illuusioonsa ja kun pääsevät vihdoin paikalle, sairastuvat pettymystautiin. -Siis tämä tuli nyt vaan mieleen.

  Meillä taitaa olla tomaattipastapäivä avocadon viipaleilla ryyditettynä. Siis tavallinen tiistai.

  VastaaPoista
 3. Minulla on pesto-tomaatti-mozzarella-päällysteisiä leipiä ja mansikasta ja mangosta soseutettu juoma. Vähän myöhäiseksi meni päivällinen. Basilikaakin sain metsästää neljästä kaupasta. Joko se oli paleltunutta tai sitä ei ollut. Viimeisestä kaupasta onneksi löytyi komea ruukullinen, ja sain herkkuleipäni. Aika usein tiistaisin näitä.

  VastaaPoista
 4. Tykkään metron "ilmalinjoista" - ekan kuvan näköalasta tässä lähistöllä. Muuallakin päin Pariisia niitä pätkiä on ja sieltä yläilmoista saa ihan yllättäviä näkökulmia kaupunkiin.

  VastaaPoista
 5. Tykkään tästä sun Pariisista, se on erilainen kuin se Pariisi jonka muistan useiden vuosien takaa. Mutta tietty se on ja en tiettykään minä edes muista kunnolla sitä reissua, kun siitä on ihan liikaa aikaa.

  VastaaPoista