torstai 2. huhtikuuta 2015I am so happy and proud of my friends. One just released her third novel, so beautiful, so rough.
The other one got an award for her comic book, hurrey!

Otherwise i have been trying to solve out this everyday life, which is not always so easy. Two freelancers and two little kids, timetables like puzzles, lots of ideas, plans and dreams if i would just have some time and energy to fulfill them. tja tja.
*
Kuluneeseen viikkoon on mahtunut kaikenlaista. Paljon iloa ja onnea ystävien puolesta. Olen tanssinut itseni hikeen kirjan julkkareissa, kirjan joka on aivan hemmetin hieno. Tsekatkaapa täältä.

Ja iloinnut toisen ystävän puolesta joka sai ansaitusti sarjakuva Finlandia palkinnon. Huraa Tiitu!

Olen myös miettinyt tätä arkea, ja miten sen järjestää. Kun on kaksi freelanceria ja pienet lapset ja mahdottomilta tuntuvat aikataulut, jotka on jotenkin järjestettävä mahdollisiksi. Ja sitten tuo pahuksen kevät joka ei tunnu kevääksi kääntyvän sitten millään. Ja niin paljon ajatuksia ja sunnitelmia ja haaveita joita pitäisi päästä toteuttamaan. Että sellaista kaikkea, tätä elämää tässä.

5 kommenttia:

 1. Minäkin noteerasin kummatkin hienot uutuudet! Kumpaakin teokseen haluan tutustua lähemmin.

  Voi kuule, taas samoja ajatuksia täälläkin pyöritellään, tosin säätä en ole ehtinyt manata kun en ole siellä ehtinyt loikkiakaan, sen verran on pähkinöitä taas purtavaksi sisätiloissa.
  Sun kirje tuli! Siitä voisin sanoa tuhat sanaa, mutten tässä. Halaus.

  VastaaPoista
 2. Ihana kuulla, että tanssia ja iloa ! Hienot kuvatkin. Sanoisin, että etappi etapilta tai jotain sinnepäin ... positiiviselta kuulostaa kuitenkin.

  VastaaPoista
 3. Ihana kuulla, että tanssia ja iloa ! Hienot kuvatkin. Sanoisin, että etappi etapilta tai jotain sinnepäin ... positiiviselta kuulostaa kuitenkin.

  VastaaPoista
 4. Tiitun teos on upea. Hankin sen viime keväänä, ja olen lukenut sen moneen kertaan, aina jotain uutta löytäen. Uutta tästä oman kaupungin historiastakin.

  VastaaPoista
 5. Hurjan hienoa nuo kummatkin kirjat, vautsi vau! Oikein odotan, että pääsen lukemaan kumpaakin. Toista olen selaillut, mutta en ole lukenut sanasta sanaan. Toisen aion toivoa äitienpäivälahjaksi.
  Minä en ehdi pyöritellä mitään ajatuksia, kun en ehdi ajatella mitään töiden jälkeen..tai en jaksa ajatella mitään noin monimutkaista.
  Ja kevät on edelleen pahus, härnää vain.

  VastaaPoista