maanantai 2. helmikuuta 2015

2 x tulipsFlowers for your week. Let it be a good one!
*
Kaksi kertaa tulppaaneja alkavaan viikkoon. Olkoon se hyvä ja lempeä!

13 kommenttia:

 1. Kauniita ovatkin tulppaanisi. Mulla ihan peruskamaa, siis yksivärinen ja sileälehtinen kimppu kun eipä täällä muuta myydä. Alkaa jo tympiä täkäläinen valikoimattomuus. Yrritin hakea oksia oman kimppuni joukkoon, jos se siitä vähän kiinnostavammaksi muuttuisi, mutta meillä on niin helkutisti lunta että upposin heti polvia myöten eikä siitä sitten mihinkään oikein edettykään.

  Siellä näkyy olevan ikkunalaudalla mahtava venetsialaisnaamaari!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äiti nämä toi mulle ihan oikeasta kukkakaupasta. Sellaisethan alkaa kohta olla harvinaisuuksia. Meidänkin kulmilla lopetti kukkakauppa jo toistamiseen, ei riitä asiakkaita. Harmi.
   Täällä ei lunta, mutta loskaa sitäkin enemmän, kaikki kadut täynnä. Lastenrattaiden työntäminen käy työstä;)
   Ja tuo naamari on muuten Bangkokista!

   Poista
  2. Meidän kyllässä on jopa 3 kukkakauppaa vaikkei täällä mitään muuta olekaan, mutta kun myyvät ihan samaa mitä Lidl ja K-market, mutta vaan kolminkertaisesti kalliimmalla. Käyn niissä vähän väliä toivomassa ja kyselemässä, mutteivät suostu tilaamaan mitään muuta kun kysyntää ei kuulemma ole. Junttilan ongelma on aina se, ettei edes yritetä tarjota muuta kun peruskamaa.

   Poista
 2. Pitäisipä panostaa käymiseen keskustan kukkakaupassa, saisin matkaani monivärikimpun. Lähimarketista tarttuu mukaan vain noita Liivian kuvailemia, kyllähän ne vähän kyllästyttää.

  Hieno sinun kimppusi, oikein muhkeita yksilöitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä niin tykkäisin käydä kukkakaupassa vaikka joka päivä. Siihen ei vaan oikein taida olla varaa;) Tykkään ihan vaan katsellakin kauniiden kukkakauppojen ikkunoita.

   Poista
 3. Samoin sinulle! Mukavasti on kyllä alkanut,kumman kiva maanantai. Ja aika jännä jos olen ihan siellä nurkillasi hiippaillut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maanantait ei välttämättä ole ollenkaan hassumpia päiviä.
   Ja joo, kuvien perusteella oot talsinut näitä samoja katuja mitä me täällä monta kertaa päivässä;)

   Poista
 4. hei!
  ihana ikkunalauta, ihana naamio ja ihana kortti, heh. ihanaa, että se löysi luoksesi niin nopeasti vanhalla osoitteella. en viitsinyt sen takia kysyä uutta... mullakin on tässä pöydällä valkeita tulppaaneja salesta. ne kyllä miellyttävät mun silmää yksinkertaisuudessaan, vaikka kukkien ostaminen salesta on aika ankea tapahtumana. maljakkokin tekee paljon. sulla on hieno. mullakin on. tsemppaan ihan hulluna positiivisten asioiden kanssa, siksi tämä mielipuolinen tyyli. voikaa hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun täytyykin muutn laittaa sulle meidän uusi osoite. Kaikenlaista tuossa muuton yhteydessä unohdin.
   Positiivisten asioiden kanssa saa kyllä tähän vuoden aikaan ihan hulluna tsempatakin. Onneks kevät sentään tulossa, se tieto hieman helpottaa. Mutta on se vielä kaukana. Siksi täälläkin yritetään tsempata, jaksaa jaksaa, päivä päivältä enemmän valoa, kyllä se tästä, päivää kerrallaan ja sitä rataa. Kaikkea mukavaa ja positiivista sinne!

   Poista
 5. Thanks so much. I need new ones..here is grey and snowing...need a bit of colour for home ;)
  How is all? Little one is becoming a super girl too.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Waiting for the spring to come. I am also missing already all the colors.
   Sunshine for you!

   Poista
 6. Ihanat värit ja tuo ikkunasyvennys!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Värejä jo kaipaan kovasti. Kunpa se kevät tulisi pian..

   Poista