keskiviikko 6. marraskuuta 2013

metsässä


 Greetings from the woods! It´s´very beautiful there at the moment. And foggy. We found some mushrooms and collected also quite some cones on our way back.

Today the sun shines since longer time. It makes such a different here in the city, hurrey! I have to catch some of that brightness before going to work at the theater.

Have a good day!
*
Terveisiä metsästä! Sielläpä on kovin kaunista juuri nyt. Eikä haittaa sade tai sumu. Löydettiin vielä suppilovahveroita ja kerättiin oikein urakalla käpyjä. Niistä tuo pieni ihminen tykkää.

Kaupungissa sade ja sumu saattaa tehdä päivästä vain entistä harmaamman. Mutta tänäänpä paistaa aurinko! Kyllä se vaan tuntuu ihan erilaiselta kaikki silloin kun on valoa. Juhuu, sininen taivas! Aurinko! Minun on saatava siitä myös osani ennen kuin menen teatterille töihin.

Valoisaa päivää sinne myös!

8 kommenttia:

 1. Voi kun kiva kuva tuo koira+lapsi+metsä. Mä jostain syystä kammoan tuollaista mäntymetsää tai ylipäätään mäntyjä, joiden varsi on piiitkä ja oksat vasta siellä ylhäällä, mutta tässä kuvassa nekin näyttää oikein hienolta. Sellaisista männyistä taas tykkään, joissa oksat lähtee alhaalta ja mänty on niin kuin paksumpi ja rehevämpi. Olen vähän mäntyronkeli:)
  Ja sitten piti vielä sanoa että minäkin tykkään kovasti kävyistä, olkoon minkänäköisestä puusta tahansa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taidan olla kuusironkeli. Jos on liian tiheä kuusimetsä, sellainen jossa aluskasvillisuuskin on jo lähes kuollut ja kuopattu, en tykkää. Muuten kyllä tykkään puista ja metsistä kaikenlaisista. Ja kävyistä. Niitä tuleekin kerättyä vähän sieltä sun täältä:)

   Poista
 2. Lovely walk...here it has been sunny, perfectly beautiful...and need a walk like that on the woods...need to breath far from the city.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. it`s needed foe me too to go every once in a while out from the city. even here are nice parks and the sea and everything. It´s still not the same.

   Poista
 3. such nice foggy weather! :)
  and to catch some sun when you can, is absolutely necessary!
  warm hugs

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. i like fog. i like the way it makes scenes disappear. everything looks suddenly so different.
   but today no fog, just pure sunshine, huraa!

   Poista
 4. Vautsi miten upea tuo ylin kuva! Ihana sumuharmaasumu. Minullekin tekisi metsä terää, en ole käynyt metsässä moneen kuukauteen. Aika kamalaa, mutta täällä kun ei pysty tuosta noin vaan loikkaamaan takapihan metsään, vaan pitää ihan asiakseen lähteä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. täältä täytyy kans oikein asiakseen lähteä, mutta lähteä täytyy, aina säännöllisin väliajoin. ehkä se on jotenkin meissä suomalaisissa, tuo metsä. ilmankaan ei voi elää:)

   Poista