torstai 21. helmikuuta 2013

kemut Greetings from the Fasnacht! A huge spring festival in Basel. We were there on a day which was especially for kids. Many kids joining the parade, or just dressed up and having fun on the streets.
I was together with a Princess and a Bird. And in the end we were all swimming in konfetti. (that colorful dotty thing all over..)
*
Vietettiin kevätkarnevaaleja Baselissa. Fasnacht on suuren suuri kolmipäiväinen juhla, jota juhlitaan myös öisin.
Me oltiin lälläreitä ja piipahdettiin kemuissa vain yhden päivän ajan. Oli lasten karnevaalipäivä, kadut täynnä rumpuja päristäviä ja huiluja soittavia hahmoja. Hirmuinen meno ja meininki. Paraatissa marssi isot ja pienet, karkkia, kukkia ja konfettia satoi niskaan. Meillä oli Supertytön kanssa seurana Prinsessa ja Lintu.
Ja lopuksi kaikki kahlattiin konfetissa. Siis tuossa värikkäässä paperisilpussa. Sitä valui lattialle vielä kotiinkin tullessa. Minulla taitaa olla muutama täplä vielä hiuksissa..

8 kommenttia:

 1. Miksei Suomessa juhlita kevättä? Täällähän se vasta on huiman hieno juttu, kun kevät pitkän talven jälkeen tulee. Näyttää tosi kivalta. Jäin oikein miettimään, miksi olisin pukeutunut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Hyvä kysymys. Onhan meillä vappu, mutta se on vasta toukokuussa, ja kyllä sitä kevättä sais mun puolesta juhlia yötä päivää vaikka viikon verran :)

   Poista
 2. the carnival is also coming up here!
  still thinking of what to wear...

  looks like you are having nice days!
  the outside bath! oh oh oh!

  hugs...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. What kind of carnical you have there? Also celebrating the spring? I was just wondering why there is no carnival for spring in the north, that would make sense, no?

   Hugs too :)

   Poista
 3. Carnival was here some weekends ago...great day, for not children only ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Carnivals are fun, i wonder why there is no really carnivals in the north, especially for the spring!

   Poista
 4. Voi kuulostaa niin kivalta!!!
  Lintu, prinsessa ja supertyttö kevättä juhlimassa. Kunpa olisin saanut olla teidän mukana siellä. Niin kaunista!!!
  Täytyy pitää omat kevätjuhlat maaliskuussa tai huhtikuu, mitäs sanot? Me voitas olla vaikka pääskysiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo on villit, mutta kauniit kevätjuhlat. Siellä heitellään konfettin lisäksi mimosan oksia ja mandariineja/appelsiineja. Ja sitten tietysti sitä karkkia. Mutta mimosan oksia, ah, miten runollista:)

   Me voitais oikein hyvin pitää omat karnevaalit, ja pukeutua pääskyiksi! Me voidaan tehdä ite toi paperisilppu ja heitellä sitten myös vaikka pajunkissoja ja talviomenia!

   Poista