lauantai 4. elokuuta 2012


We bought lots of strawberries from the market and took a ferry to Suomenlinna. It´s an island near by. Many white butterflies were flying there, were we sat eating strawberries. Like white flowers in the wind. In the first photo there is also at least one white butterfly, but it´s rather difficult to see.
I was taking many photos of the walls. Don´t really know why. Maybe because they looked very beautiful?
*
Käytiin torilta hakemassa pari litraa mansikoita ja päräytettiin Suomenlinnaan, ihan tuosta noin vaan. Kun se nyt sattuu olemaan aika lähellä.
Istuttiin niemen nokassa ja viskeltiin mansikan karoja pusikkoon. Kuvasin lähinnä kaikenlaisia seiniä, näemmä. Ensimmäisessä kuvassa on myös valkea perhonen. Sitä on vaan aika vaikea löytää. Niitä valkeita perhosia lenteli siellä kuin kukkia tuulen mukana. Sinne tänne, huis hais.

4 kommenttia:

 1. Mun haaveissa on aina Suomenlinna, mutta enpä ole pitkään aikaan käynyt. Vaikka sinne olisi niin helppo hurauttaa. Ja minä taas huomaan kuvaavani aina ikkunoita ja ovia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sinne on hyvä mennä sillä lailla mahdollisimman vähän suunnitellen. vähän niinkuin vahingossa, lipsahtaen. mekin lähdettiin torille, ja sitten siitä vaan sopivasti lipsahdettiin paattiin ja Suokkiin.

   Ikkunat ja ovet on usein kamalan kauniita, siksi niitä tekee mieli kuvata. sitä paitsi niihin liittyy aina se leikki, että minkäköhänlaista elämää noiden ovien ja ikkunoiden takana eletään..?

   Poista
 2. I remember that place as perfect to spend a nice day, just walking around, eating and sitting staring at the sea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. You have been there! super:) that´s really nice place to spend a day.

   Poista