torstai 23. elokuuta 2012

sadepäivä


I´m listening to the rain. Drip-drip-dropping.

We missed a boat to Stockholm. Things like that happens sometimes. Well well, another time..
*
Sataa sataa ropisee. Me missattiin laiva, jonka piti viedä meidät retkelle Tukholmaan. Sellaista sattuu toisinaan.
Mutta ei se mitään, tuli jotain muuta hyvää tilalle. Juotiin kahvia hyvässä seurassa ja steppailtiin kaupungilla. Illalla laitettiin ruokaa ja huokailtiin. Nukutettiin yhtä jota ei näinä päivinä huvita nukkua yhtään. On niin paljon uutta ja jännittävää tässä maailmassa, että kukapa sitä nyt malttaisi nukkuakaan.

9 kommenttia:

 1. Kuva on hieno.

  Voimia nukutuspuuhiin. Ne on vielä tuoreessa muistissa, vaikka meidän kaksosetkin ovat jo kahdeksanvuotiaat. Lohdutuksena voin sanoa, että meidän hankalin nukutettava uinuu nyt kymmenvuotiaana niin sikeästi että häntä ei herätä mikään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos!

   juu, nukahtamisvaikeudet taitaa kuulua vauvaelämään, ja sitten vuosien päästä tosiaan saatetaan olla siinä tilanteessa että kaveria ei saa sängystä ylös millään:)

   Poista
 2. oh yes, things happen, life is full of surprises, where is this magic little wooden path? in the beginning of september i am in sweden! going this sunday! i am very excited about it. i stay north of uppsala but will be going here and there, and if you feel like it i would be very happy to meet you for a coffee and swedish pulla?

  by the way, your cafe looks so sweet and cozy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. this wooden path is quite near here, we went picking mushrooms and blueberries there.

   have a good journey! and who knows, maybe we really see each others this time in Stockholm..?

   Poista
 3. Niin kaunis kuva!
  Toivottavasti nukkumattomuus tilapäistä siellä. Ja letkeää viikonloppua sinne. Mä olen ihan fiiliksissä kun huomenna pääsen toiselle paikkakunnalle eri ympyröihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos!
   letkeää viikonloppua sinne kans! uudet ympyrät ja retket tekee terää:)

   Poista
 4. Kutsuvat pitkospuut. Kun voisikin loikata tästä ruudun kautta tuonne köpöttelemään.

  Minäkään en malta nukkua, notkun täällä vaikka jo vähän uni painaisi silmiä. Mutta varmasti tuo on vaihe vaan - tosin ei voi tietää, onko pitkä vai lyhyt vaihe. Ihanaa viikonloppua sinne ihanaiset naiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pitkospuilla oli kiva notkuilla. nyt notkun koneella minäkin, pieni kieri ja pyöri koko yön, mutta sentään aamulla uni maittaa. hyvä kun maittaa edes jossain vaiheessa:)

   mukavaa viikonloppua sinne myös ihanainen!

   Poista