maanantai 30. huhtikuuta 2012

vappu


Little tiger had a birthday party. That´s how we started to celebrate this spring. And now it´s another fiesta going on; vappu // May Day or Walburgis Night. I don´t know what´s the correct english name for this spring festival. But here in Finland it´s a big party. Lots of people going out in the parks, having pic nics and celebrating it in many ways.
We have been many times in one park where live orchestra plays finnish tangos and other dance music, and everybody are dancing.

Tomorrow the party goes on, sun is shining and the city will be full of people.
Happy spring fiesta!
*
Pikku tiikerillä oli syntymäpäivät. Niitä juhlittiin ja nostettiin samalla malja myös keväälle.

Vappuhulinat on alkaneet, mutta tänä vuonna jäi vapputanssit väliin. Monena vuotena ollaan käyty Vallilan puistossa tanssimassa tangon tahtiin, mutta nyt ei tanssijalka nouse niin kepeästi. Mentiin siis merenrantaan. Simapullo vuosi kassiin, ja piknikistä tuli hieman tahmainen, mutta ei se tunnelmaa latistanut.
Näin ensimmäiset valkovuokot ja meriharakka huuteli korkealta terveisensä.

Kaunista keväänjuhlaa!

7 kommenttia:

 1. Oi, kyllä Vappu olisi Suomessa paras ! Vaikka hiukan juhlittiin täälläkin, siman ja tippaleipien kera.
  Hyvää Vapunpäivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. täällä on kyllä nyt mitä mainioin vappukeli, aurinkoa ja lämmintä piisaa.
   Hyvää vapunpäivää sinne myös!

   Poista
 2. Siellähän on iloista menoa:)
  Me ollaan oltu ihan iisisti kotona, kunhan nyt viisi minuuttia riehuttiin ulkona kuvia ottaen. Täällä paistaa kauniisti, mutta tuuli on hirmuinen ja kylmä, se siis haravoinnista, mutta muuta puuhaa on kyllä riittänyt. Pyykkiä olen pessyt viisi koneellista. Vappu on mulle aina tälläinen työpäivä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hyvin iisiä menoa täälläkin. mieli tekisi ulos riehumaan, mutta vitsit kun ei oikein enää jaksa.
   mä olen kans pessyt pyykkiä, ja edelleen vakavasti harkitsen ikkunoiden pesua, mutta ehkä vain harkitsen. just nyt taidan ennemminkin hissuksiin hippaloida kohti lähintä jäätelökioskia. tuosta auringosta tekee mieli vielä nauttia, nyt kun sitä on!

   Poista
 3. Hope you enjoyed a lot. Sounds really nice to go out and enjoy outdoors activities.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. i enjoyed, it was such a nice weather here all those holidays.
   happy spring days for you too!

   Poista
 4. Pakko vielä kommmentoida tänne, että olen kadehtinyt teiltä noita Vallilan tansseja. Täällä ei ole mitään vastaavaa ja olen ihmetellyt, että miksei. Kesällä on kyllä jokirannassa tansseja, muttei se ole sama. Ei niissä ole paljon ihmisiä ja tunnelma on varmasti eri.

  VastaaPoista