tiistai 13. maaliskuuta 2012

When the light came in to the room.
*
 Kun valo tuli huoneeseen.

10 kommenttia:

 1. onpa teillä (?) vallan kaunis ovi!

  VastaaPoista
 2. love your pictures, it looks so cosy there in your house

  VastaaPoista
 3. fantastic!
  bright and light!
  shades and shadows.
  hopefully lots of more sunshine for you.

  VastaaPoista
 4. Teillä on niin kaunista!

  Täällä on paistanut koko päivän. Kävelin suin päin sukkelaan lähileipomoon ja ostin leivoksia. Kiitos vielä ihanasta viestistä!!

  VastaaPoista
 5. Just ajattelin, ennen kuin luin, että valo on tullut teille kylään. Minustakin teillä on perin juuri viihtyisää ja kodikasta. Sellaista, että uskaltaisi istua tuolille ja voisi jäädä siihen koko illaksi.

  Kiitos muuten ihanasta seurasta!

  VastaaPoista
 6. Mun on ikävä tuollaisia ulko-ovia.

  Valoa täälläkin! Tosin eilen jouduin kävelemään pitkän matkan suoraan sokaisevaan aurinkoon ja koko päivän oli migreeni siitä. Ei yhtään kivaa. Ensi kerralla aurinkolasit mukaan.

  VastaaPoista
 7. Valo on melkein pelottavan vahva juttu. Tekee kauniista kauniimman, paljastaa ruman ja likaisen. Kuvasi kertovat kauniista, tykkään varsinkin ylimmästä.

  VastaaPoista
 8. satu, meidän ovihan se, ja mekin siitä tykätään:)

  Ilse, thank you very much!

  sarapirat, today we are lucky again, and the sun is here. lots of sunshine for you sara dear!

  Celia, voi kiitos Celia. suin päin sukkelaan kuulostaa leipomoon kuulostaa ihanalta! pitääpä kokeilla itsekin. täällä päin sais vaan olla enemmän niitä leipomoita joihin vois suin päin sukkelaan livahtaa:)

  Kirjailijatar, no se on mukava kuulla, kiitos! meille saa kyllä tulla iltaa istumaan milloin vain:) ja kiitos kuin myös hyvästä seurasta!

  Liivia, niin se on kyllä harmi että nykypäivänä tämmösiä ovia ei varmaan edes paloturvallisuuden takia hyväksyttäisi. ja mitä vielä, lonksuvia ja epäkäytännöllisiäkin ne varmasti ovat. mutta minä kyllä tykkään kans just näistä ovista. varmaan yksi syy siihen miksi halusin tähän asumaan;)
  Hyvä muuten kun muistutit aurinkolaseista, kaivankin ne esiin jostain nyt.

  Pirkko, jos jotain likaista, niin ainakin nuo meidän ikkunat se nyt paljastaa. lienee aika pestä ne.. toisaalta, kivan pehmeän valon saa aikaan kun aurinko siivilöityy ikään kuin verhon läpi;)

  VastaaPoista
 9. All the colours appear! Which one is that picture in reds...looks great!

  VastaaPoista
 10. this brings me in a good mood! when my house looks like that i always grab the camera too! the best there is, sunlight!

  VastaaPoista