sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

kevät kaupungissa
The spring arrived in the city, and i changed my winter shoes in to sneakers. But there are still quite some puddles and slush all over, so i also got wet feet. And last night it was even snowing a bit. But it doesn´t dispirit me, the spring is finally here!

This weekend has been made out of good food, meeting friends, morning yoga with The Bird sitting on the window cill, one dazzling actress seen on the screen, and soon we go out to the sea. Just this time i will wear some rubber boots..
*
 Kevät saapui kaupunkiin ja minä vaihdoin talvikengät tennareihin. Sillä seurauksella että sain myös kaupan päälle märät sukat. Lätäköitä ja loskaa ei vielä voi välttää. Viime yönä satoi taas hieman luntakin. Mutta ei se nyt lannista, kevään tuloa ei voi enää estää!

Tähän viikonloppuun on mahtunut paljon hyvää ruokaa, ystäviä, aamujoogaa ikkunalla päätään kallistelevan rastaan seurassa, yksi itkettävän hyvä näyttelijä valkokankaalta nähtynä, ja kohta lähdetään vielä merenrantaa mittailemaan. Ehkä tällä kertaa kuitenkin ennemmin kumppareissa..

13 kommenttia:

 1. Sinä puit tennarit, jee. Minä vein tänään kaiken talvesta muistuttuvan pois vinttiin ja hain kevätkukkia parvekkeelle ja ikkunalle. Ja nyt ostettiin ne siemenetkin ja laitetaan vihdoin itämään. Ja kirpparilta löytyi ihania kesävaatteita. Eikös vaan olekin mahtavaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mahtavaa on! mä roudasin kans jo osan talvikamppeista kellariin, mutta pakko oli jättää vielä takkia ja käsineitä, täällähän pakkas taas pakkasen puolelle hetkeksi. tai no, ainakin yöksi. mutta kaikki simenet itää ja vihertää jo ikkunalla, jepu jee!

   Poista
 2. Voi tennarit!!!
  Kamala tennarikateus. Täällä on vielä niin lumista ja kylmää, että vielä ei pääse talvikalosseista eroon. Tai kyllä teinitytöt bussissa ovat kulkeneet jo monta kuukautta tennareissa ja ohuissa pikkutakeissa. Oon vaan onnistunut saamaan kaikki mahdolliset taudit tänä talvena, että kuljen varmaan vielä toukokuussa toppatakki päällä ja villahousut taskussa. Eikä. Pakko kaivaa äkkiä tennarit esille.

  Ihanat kevätkuvat!
  Minkä leffan näit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei niistä talvikengistä ja talvipompasta vielä täälläkään eroon pääse. aamulla kun lähtee on vielä vilu, päivällä tulee hiki, ja sitten illalla taas hytisyttää. mutta sekin kuuluu kevääseen, että antaa mennä vaan! kunhan tosiaan ei vilustu, se ei ole kivaa ollenkaan.

   Käytiin katsomassa Margret Thatcher, ihan Meryl Streepin takia. se on vaan niin hyvä. niin hyvä. että sitten itketti ihan. ja meni se leffa muutenkin, hyvä kuvaus vanhenemisesta ja luopumisesta, ja yhdestä vallankumouksellisesta aikakaudesta.

   Poista
 3. Ihana kukkakioski :D
  Meidän kaupungissa oli yksi vanha tuollainen, mutta sitten se lopetti. Vieläkin se kioski seistä nököttää paikallaan tyhjillään. Se tarvitsisi uutta eloa.

  Kevät!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo tuo on aivan huippu. ylipäätään tykkään tuommosista pikku- ja lippakioskeista. täällä päin ne on viime vuosina saaneet uutta eloa vuosien hiljaiselon jälkeen.
   Kevät on jee!

   Poista
 4. hey you goodmorning!
  happy to see more building projects going on. are they working alone on it? and while living there?
  spring! i also changed my boots for my sneakers. and my rubber boots have plenty of holes in them! :)
  yoga is lovely, i miss it. perhaps soon again, when i can prioritize other things again.

  love! hugs!

  VastaaPoista
 5. god morgon! there is a community renovating that house, or actually it´s a little block with apartments. they are working all together and also on their own. to the inner yard they will make a sauna for all the habitants. it´s going to be so nice.
  I would like to make yoga more often too, but it doesn´t need just a bit time, it also needs space and peace. but ya, no stress about yoga:)

  VastaaPoista
 6. Eläköön märät sukat ja jooga!

  Blogissani on terveisiä. Kiitos kun kirjoitat tänne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hehei ja kiitos kovin niin kauniista terveisistä!!!

   Poista
 7. Täältä on kadonnut aurinko. Ja viikonlopuksi luvataan takatalvea...mutta kyllä kai joka kevääseen yksi takatalvikin kuuluu, paitsi että viime viikonloppunakin oli..
  Tennareissa täällä ei kyllä vielä voi painaa. Kävelin tänään läpi Pispalan ja oli kyllä aika mössöä ne tiet. Mutta kevät, on se vaan ihana kaikkineen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mnjoo, yksi tai kaksi takatalvea, mutta siihen se saisikin sitten tyssätä.
   tänään katselin jo uusia tennareita reikäisten tilalle. kevättä kehiin ja sassiin!

   Poista