keskiviikko 23. marraskuuta 2011

kop kop kopkopkop?
Every morning exactly bit before 8 o´clock i hear tiny knocking behind the window. Some friends with the wings are already waiting for the breakfast. If i´m not fast enough, they start to stare inside, and i have the feeling somebody is a bit upset about the slow service on this window cill..
*
Ikkunan takana käy jo vieraita. Joka aamu täsmällisesti vähän ennen kahdeksaa kuulen hennon, mutta vaativan koputuksen. Siellä kurkistellaan jo sisälle ja ihmetellään missä aamiainen viipyy. "Ihmeellisen hidas palvelu tällä ikkunalaudalla.." kuulen jo jonkun mutisevan nokkaansa..

Lintuja saapui myös kirjeessä, kiitos Marika!

13 kommenttia:

 1. Onhan se harmillista, kun pitää herättää tarjoilijoiden ja keittiön huomio. Huono palvelu juu :)

  Meillä ei ole kukaan vielä koputellut. Asutaankohan me liian korkealla?

  VastaaPoista
 2. Kirjailijatar, no eikö! täällä keittiössä sitä vaan pantataan auringonkukansiemeniä. terassilla on tinttejä jonoksi asti ja vielä joutuu odottamaankin.
  kovasti yritän kyllä herätä ennen niitä, mutta aina se ei onnistu..
  Kyllä ne varmasti ylöskin löytää. mutta varo vaan, sitten kerran kun tarjoilun aloittaa, sitä ei sovi lopettaa.. tai tulee kiukkuista palautetta..

  VastaaPoista
 3. Oh, a very cute bluetit!

  ... what have you got for a pattern on your curtains... birds? Looks interesting!

  Best,
  Ariane.

  VastaaPoista
 4. Ja minä kun olen niin hajamielinen, että varmaan unohdan, että parvekkeella on ravintola. Kyllä meillä vanhassa paikassa oli pieni tinttibistro :)

  VastaaPoista
 5. Awww, that's sweet. :)

  VastaaPoista
 6. Ihanat ikuistukset!
  Minä nautin niin tämän tonttini linnuista, myös harakoista, joita meillä on paljon ja joita kaikki tuntuvat inhoavan.

  VastaaPoista
 7. Ariane Reichardt, yes i have birds also in my curtains;) it´s from marimekko, satakieli is the name of that textile. i like birds..

  Kirjailijatar, tinttibistro kuulostaa hyvältä. myös noiden meidän ikkunan takana nyökyttelevien tinttien mielestä. voisithan ainakin jouluksi kokeilla pientä seisovaa pöytää..?

  malin, and they are there, again;)

  Liivia, minäkin tykkään. variksista ja harakoista myös. tuohon meidän ikkunalaudalle ne ovat tosin vähän liian painavia..

  VastaaPoista
 8. Hee, linnut löysivät perille, vähän hassuja ne Tallinnan linnut... lähtivät edelästä pohjoiseen :D

  Tintti on söpö ja lintuparin piirros ikkunalla...hieno!!

  VastaaPoista
 9. Haha, it's so cute! You'd better be quicker to the windowsill in the mornings or they'll write about you on Yelp! ;)

  VastaaPoista
 10. Aivan ihana kuvasarja!!
  Jotenkin epätodellinen tunnelma, katsoin aluksi, että ylimmän kuvan lintu nukke.

  Meillä on yksi uskalias ja aika röyhkeä orava pihassa. Minusta tuntuu, että se pitää linnut pelossa ja poissa. En tiedä. Tuo orava on sellainen pihan pahis ja kovis. Se tyyppi, joka hajottaa ensimmäisen lumiukon, jonka muut pihan lapset ovat rakentaneet.

  VastaaPoista
 11. Ihania kavereita!!

  Minäkin vein juuri talipalloja ulos ja aika kova liikenne alkoi heti:) Ikkunalle olisi myös ihanaa saada joku ruokkimislauta,niin pääsisi tuijottelemaan lintusia ihan vierestä.

  VastaaPoista
 12. marika, niinpä, nämä tallinnan linnut poikkesi valtavirrasta ja suuntasi pohjoiseen, hyvä niin;)

  Samantha, i have to set up my alarm clock earlier... ;)

  Celia, kiitos Celia! oravat saa olla vähän pahiksia, mutta jos se yksi alkaa tyrannisoimaan koko pihapiiriä, niin sitten pitäis ottaa se oravakovis puhutteluun. että "nyt ollaan kaikki kavereita ja jaetaan ne pähkinät ja siemenet, eiks niin? eikä kiusata pihan pienimpiä tinttejä, vai mitä?"

  Niina, vaikkei vielä paukukaan pakkaset, niin talipalloille ja siemenille on ihan selkeästi jo kysyntää. ja kiva niitä on kyllä seuraillakin ihan vierestä.

  VastaaPoista